DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Selam, konsolosa götürüp şu kadar değerinde arabam, bu kadar para edecek motosikletim var diye bir belge almam lazım. Bunun için trafik şubeye mi vergi dairesine mi gitmem lazım? Nerden alınır bu tarz bir belge (türkçe olsa da olur farketmez) ilk kez lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 daha önce alan yok mu bu tarz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ruhsat fotokopileri neyine yetmiyormuş ? eskiden öyle götürüyordum ben. bayağıdır işim olmuyor gerçi oralarla değişti mi bilmem. sonuçta adına kayıtlı olan evraklar var araca ait. ruhsat yani daha sağlamını nerden bulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Sat hepsini banka dekontu götür bu kadar param var diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kaskodaki değer kurtarmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Sigortan varsa muhtemelen sigorta bedelini resmi olarak gosterebilecegin bir police ve ruhsat yeterli olur diye dusunuyorum ama varsayim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 motosikletin kaskosu yok, sigortada da aracın değeri yazmıyor poliçe değeri falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 DoruK said: daha önce alan yok mu bu tarz bişey ruhsat yeterli böle durumlardav genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar