uncla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ziya doğan gençlerbirliğiyle anlaşmaya varmış bence g.birliği ziya doğan'la çıkışa geçecektir kadroda iyi gençlerde en iyisini yaptı bence g.birliği yönetimi[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Gençler Birliği için iyi haber.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bencede iyi yapmış bu sene olmasa bile seneye yukarları zorlayabilir gençlerbirliği fakat ziya doğanın iki gün içinde kesin kararını wereceğini duydum[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 güzel haber[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 İyi Bir TD G.Birligi icin cok gusel oldu.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu aralar en çok istediğim şey Türkiye'de üst üste iki sene 3 büyüklerin şampiyon olamaması.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 şenol güneş'te trabzonspor'un yeni antrenörü olmuş[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 şaka mı Uncla?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 evet senol gunes yarin atiyormus imzayi anlasilmis her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hayır silencer :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 gençler için hayırlısı olsun.. said: uncla, 26 Aralık 2004 13:18 tarihinde demiş ki: şenol güneş'te trabzonspor'un yeni antrenörü olmuş Trabzon için hayırlısı olsun..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 oğuz çetin bu gidişle kendine takım bulamayacak :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 iki görevlendirmede türk futboluna yararlı olur iişallah. zellikle gençler birliğine ziya doğanın gelmesine çok sevindim. ilhan cavcav ve sziya doğan beraber iyi işler yaparlar gibime geliyor[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 şenol güneş başarılı olursa trabzonspor'da dünya kupasında aldığı başarının br tesadüf olmadığını kanıtlayacaktır[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bence tesadüf olduğu kanıtlanacaktır :) Oğuz Çetin'i değil de Aykut Kocaman'ın İstanbulspor'unu özledim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 şenol gunes yada bir baskası trabzonun başarılı olma sansı cok dusuk TD yada oyuncuyla ilgili bir durum deil komple zihniyetini degistirmeli TS.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 zaten başarılı derken şampiyonluğu kastetmedim bi ikincilik bence trabzonspor için büyük başarı ziya doğan başardı bunu mesela şenol güneş'in başarması lazım bende sanmıyorum şenol güneş'in başarılı olacağını,beğenmediğim bi teknik direktör hayırlısı olsun trabzonspor için[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tesadüf olduğunu letonyayı eleyemeyerek gösterdi daha neyi kanıtlıycak :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 dediğin bi bakıma doğru aslında[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tek maça bakarak yorum yapmamak lazım ama dedikleriniz doğru. tesadüf lafı da biraz kötü aslında. tam olarak tesadüf değil ama teknik olarak bir deha olduğu için değil, o dönemde Türk futbolcularının kalitesinin/performansının yabancılara göre yüksek olması diyelim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Rakipler acısından da sanslıydık tabi..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bencede tesadüf yendiğimiz ve yenildiğmiiz takımlara bakın. çin,japonya,senegal'ı yendik.kosta rika'yla berabere kaldık.brazilyaya iki kere yenildik.yarı finale kadar adam gibi bir takiple karşılaşmadık ve gruptaki son maçımızda brazilyanın dürüstlüğü ile ikinci tura çıktık.o kupada sadece bir maç iyi oynadık oda kore maçı.kore'de yendiğimiz en ciddi rakip gerçekten çok iyilerdi o sene.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tek maç olarak değilde. bi kere play-off a kalma başarısızlık. play-off ta en küçük ülkeye ve sıralamada en alt sıradaki ülkeye rast gelmişin. e bari onu geç be adam. ayrıca dünya kupasında en iyi oynadığımız maçta otoritelerin turnuva öncesi ve sırasındaki bütün önerilereine rağmen çift forvet oynatmamasına rağmen o maçta oynatmıştı. buda bi enteresan durum oluyor.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ziya doğan malatyada satıcak yıldızı olmayan bi takımı uefa ya taşıdı. çoook ümitliyim gençlerbirliğini ersun yanallı günlerden çok daha güzel günler bekliyor. içini ferah tut dayı :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar