Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikolojik bir flash oyunu vardı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
googleda ve paticikte aradım ama bir türlü bulamadım.
belki topiği hatırlayan vardır yardımcı olur.

oyuncak bir timsah, kuzu, ayıcık vardı, biz de bunların psikolojilerini iyileştirmeye çalışıyorduk.
hatta oyun tamamlanmamıştı o zamanlar, bu yüzden kuzuyu tam olarak iyileştiremiyorduk.

tekrar bir oynuyum dedim canım çekti. ama anlamsız flashlar dışında elime birşey geçmedi...

hatta bu tarz psikolojik flash oyunları/animasyonları bilen varsa yollarsa sevinirim (abidik gubidik oyunlar olmasın ama)[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
psychological game where you help a crocodile sheep yazıp arattım
çıkan ilk sonuç bi forumdu orda buldum

http://www.parapluesch.de/

deniyim ben de :)

odunlar için not: google da nasıla rattığımı yazdım ki, arama şeklinden örnek kapan biri çıksın yardım alamayacağı zaman böyle konularda arama yapması için gereken şeylere rahatça ulaşsın öğrensin diye[signature][hline]I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat.
Mesaj tarihi:
odunum evet :)
crocodile sheep help yazdım abuk sabuk şeyler buldum...

sağol bu arada[signature][hline]mono - life in mono

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Kasım 2004 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
harika biseymis bu yahu, timsahi iyilestirdim ehe
digerleri iyice sapitti ama, napacam bilmiyorum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
ben ateriye alistirdim onu ehe
sonra duzeltemedim bastan baslattim oyunu, iyilestirdim hepsini. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...