Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 googleda ve paticikte aradım ama bir türlü bulamadım. belki topiği hatırlayan vardır yardımcı olur. oyuncak bir timsah, kuzu, ayıcık vardı, biz de bunların psikolojilerini iyileştirmeye çalışıyorduk. hatta oyun tamamlanmamıştı o zamanlar, bu yüzden kuzuyu tam olarak iyileştiremiyorduk. tekrar bir oynuyum dedim canım çekti. ama anlamsız flashlar dışında elime birşey geçmedi... hatta bu tarz psikolojik flash oyunları/animasyonları bilen varsa yollarsa sevinirim (abidik gubidik oyunlar olmasın ama)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 psychological game where you help a crocodile sheep yazıp arattım çıkan ilk sonuç bi forumdu orda buldum http://www.parapluesch.de/ deniyim ben de :) odunlar için not: google da nasıla rattığımı yazdım ki, arama şeklinden örnek kapan biri çıksın yardım alamayacağı zaman böyle konularda arama yapması için gereken şeylere rahatça ulaşsın öğrensin diye[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 odunum evet :) crocodile sheep help yazdım abuk sabuk şeyler buldum... sağol bu arada[signature][hline]mono - life in mono [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Kasım 2004 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yok bonec odun lafı san adeğildi önlem aldım sadece ben[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben bu oyunu cakamadim bi turlu. Anlatabilcek biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 harika biseymis bu yahu, timsahi iyilestirdim ehe digerleri iyice sapitti ama, napacam bilmiyorum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 salak bu hipopotam :S kuzu iyileşti sıra bunda dedim ama harbi salak bu[signature][hline]ördek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben ateriye alistirdim onu ehe sonra duzeltemedim bastan baslattim oyunu, iyilestirdim hepsini. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 introdaki herif gman özentisi ehah[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aha o salak hipopotamda bitti :) bitiriceğm! kararlıyım! :P[signature][hline]ördek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ahanza bitti :) ama timsahın ne olduğunu anlamış değilim hala :/[signature][hline]ördek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 http://www.parapluesch.de/ üşengecim üşengeçsin üşengeç :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 mor yaratıkın nesi var ya çözemedim.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Deli Bunlar yaaa AHAHAAHHA Mükemmel bi oyun ahaahahahaa yerlere yattım ahahaahha:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bitanesi iyileşmiodu onlarin yaaaa... deli etmişti beni .. update ediecek falan diodu hemşire gelip .. deiştirmişlermi acep[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=81903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Moru çözdüm sonunda timsah hala hasta :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar