Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal Sc Komplexi

Batilc

Öne çıkan mesajlar

bugun okuldan arkadaşlarla bi karara vardık, para toplayıp orjinal sc alacaz, ve netten 2ye2 3e3 kapıscaz:D... ama burda size sormam gereken bişi var; ben şu an yanlızca serverin orjinal cdkeyi olması yeterli diye biliyorum. yani 1 cdkeyden 4-5kişi oynayabilio aynı oyunda...

böyle bişi var mı? yani demek istedigim biz 1 tane orjinal sc alsak, kend aramızda online oynama şansımız olur mu?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

bir key ile 5 kişi girmenin zaten bir key 5 milyon kişi girmekten farkı yok, kopya ile aynı durum.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten SC+BW topu topu 18YTL. Para falan topluyorsunuz aranızda, gören internet cafe satın alacağınızı zanneder :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 23 Aralık 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1. SC için ödemeniz gereken fiyat 20 YTL. Dolayısı ile 4-5 arkadaş birleşmenize gerek yok.

2. Orjinal CD-KEY'iniz ile farklı serverlardan aynı anda oynayabiliyor olmanız lazım.
Euro, US-East , US-West - Asia idi en son sanırım. 4 kişi ayrı serverlarda oynayabilirsiniz ama US-West biraz lagli olur. Asya'ya gönderdiğiniz pakette de loss olur. Bir tek avrupa da doğru düzgün oynayabiliyorum ben :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Be silent in my presence
Sosyal ağlarda paylaş

Dört ayrı serverda dört kişi oynayabilirsiniz ama 2vs2 3vs3 yapıcaz diyosanız o zaman bildigim kadarıyla hepinizin alması gerekiyor malum aynı serverda olacağınız icin.

Ha onun yerine sylveria'da orjinal olmadan da yapabilirsiniz ama 18 ytl zaten oyun hepiniz alabilirsiniz =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...