dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Göktürk'te ev tuttum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 dEaThMooN said: "roket adam" said: Göktürkte acayip trafik oluyor ya. Yollar bok gibiymiş o tarafta dediydi bi arkadaş. Ben olsam vapurla geçilebilen bi yerde otururdum, kadıköy falan. Vapurla sabahları karşıya geçersin, sonra servise binersin en kötü. Güne denizden başlamak insanın yaşam kalitesini artırıyor resmen. Ben şu an kadıköye yakın bir yerden servisle gidiyorum. Uyuduğum için servis daha uzun sürse bile benim için daha iyi oluyor. Ama hatunun 4 levent'teki işine gitmesi için Anadolu yakasından: 1- Vapura ulaşcak, (?) Takribi 15 dk desek iyimser olarak 2- Kabataş Vapur (20 dk) 3- Fünikiler (5 dk) 4- Metro (in çık vs 25 dk) 5- Metrodan sonra 10 dk yürüyüşü 1 saat 15 dk. Dönüş 1 saat 45 dk de. 3 saat günde yolda harcayacak. ben sabahları metrobüs kullanıyorum 20 dk geçiyor zincirlikuyudan metro hopp leventtesin sonra zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 4. levent oyak sitesi, basın sitesi buralara bakın, ama binaların çoğu old as shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Dworgian said: izmir de bana iş bulun geliyorum. valla! Izmirde yasami destekliyorum. Biraz monoton ama yasanilir. Sinir stresten uzakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 şehir dediğin İstanbul gibi olucak trafik stress her köşebaşında bir tehlike izmir kanada gibi omuz atıyorsun özür diliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Esh said: Izmirde yasami destekliyorum. Biraz monoton ama yasanilir. Sinir stresten uzakta valla tayinimi giricem sanırım yakın zamanda. delirdim istanbul'da ya peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar