Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Gerçi daha önceden duymuş olabilirsiniz, ama bir SW fanıysanız ve ilk oyunu oynadıysanız panik olmuşsunuzdur benim gibi =) BG ile birlikte bence dünyanın en iyi RPG si olan bu oyunun devamı Şubat 2005 de geliyor. Hikaye ilk oyunun 5 yıl sonrasında başlıyor. Güçten sürülmüş ve ışın kılıcımız alınmış bir jedi ız artık. Bu da yeniden char. kasmak demek. Oyun 2 sonlu olduğu için, oyunun başındaki konuşmalarla ilk oyunu nasıl bitirdiğiniz anlaşılacak, böylece ona göre bir hikaye devam edecek, ki bu da bizi kötü bitirdiğimiz birçok oyunun ikincisinde iyi sonla başlama derdinden kurtarmış (Hail to Darth Revan! ;) ) Oyunun grafik motoru aynı, bazı düzenlemeler yapılacakmış sadece. Bu arada oyunu Bioware yapmıyor (Kendileri BG 3 ile uğraşacak kanımca) fakat bu harika bir olay olmuş. Çünkü projeyi eline alan grup Opsidian Software, nam-ı diğer rahmetli Black Isle. BG 1-2, Fallout, Icewind Dale 1-2 ve Planescape Torment gibi dev oyunları yapan bir grubun beyinlerinin bir araya gelerek kurduğu bir grup Opsidian Software. Neyse, daha Şubat'a çok var. Ben bu oyunu beklerken, Star Wars Galaxies oynuyor olacağım =)[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ha bu arada isim de hikayeyle ilgili biraz ipucu veriyor. Normalde galakside sadece bir Sith Lord olabilirken Sith Lords ismi kullanılmış. *Kıllanır*[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hmmm e güzel. ilk oyunu baya hoştu, 2. sinin de farklı olacağını sanmıyorum.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 valla para kazandırsın yeter ki, sith lords da olur sith horde da olur ;) bkz. swg jedi'a çarpmadan dolaşılmıyodur herhalde halbuki oyun çıkmadan önce jedi'lık hakkında yazılan çizilenleri çok iyi hatırlıyorum ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 boku çıktı bu işin ya, bütün havası gitti ilk çıkan 3 filmin. SW yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eee kardesim mecbur muyum sith baslamaya korum boyle ise. onca ugrastik gecen oyun piril piril charla bitirdik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bildiğim kadarıyla Revan ile başlamayacayık oyuna.Tamamen yeni bir char olacak Light veya Dark side a yine oyun süresince eğilim göstereceyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 unity adam ne demiş okusana yaw baştaki sorulara cvp wererek iyi yada kötü olarak başlıcan demiş direk kötü başlıcan dememişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Darth Revan'ın 2. oyunda nerde olduğu bilinmiyor. Adam fıymış ortamlardan:) ilkinde başta ölümüne light gitmiştim adamın arkplanı patlıcaktı nerdeyse o kadar beyazdı:) sonradan bilgisayar format yedi göçtü aniden bende bi daha başliyim dedim ama bıraktım sonradan:( bide sonunu da öğrendim sonradan sarmadı:( bakalım 2.si nasıl olacak[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: penthesilea, 08 Haziran 2004 09:36 tarihinde demiş ki: Opsidian Software Opsidian software değil Obsidian software olacak bütün topiclerde yanlış telaffuz ediyorsun ehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abi bi de baymis artik yeter ayni seyi surekli isitip isitip. surekli sith lord cikiyor tepesine vuruyoruz. aynen voltranda her pazar gunu degisik robotlarla ayni olayin yasanmasi gibi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ssdd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: WinterWolf, 08 Haziran 2004 11:55 tarihinde demiş ki: said: penthesilea, 08 Haziran 2004 09:36 tarihinde demiş ki: Opsidian Software Opsidian software değil Obsidian software olacak bütün topiclerde yanlış telaffuz ediyorsun ehe:) Haklısın, hepsinde yanlış yazmışım =)[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yönettiğimiz karakterin ilk oyunla direkt bağlantısı yok. İlk oyundaki gibi bir süpriz gelişme olup olmayacağı, olsa bile nasıl olacağı hakkında bilgi verilmedi. Kontroller tamamen aynı. Birkaç yeni feat olması düşünülüo. Silahlar sanırım daha fazla olacak. Herşeyden önemlisi, ilk oyunun bitişi 2. oyunda bariz bir şekilde belirtilmeyecek. Seçtiğimiz diyaloglara göre bitmiş kabul edilecek.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 biyerlerden okumuştum, ilk oyun evil bitti, jediların bileti kesildi, biz de olaylar sırasında exile da olan eski bi jedi ız diye geçiyodu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eoooooo abicim o zaman bosuna mi oynadik ilk oyunu. onumuze geleni maymun ettik hala nasi evil biter dalga mi geciyolar[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Good yada evil bitişi baz almayacakları için sorun etmeyin.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 darth malak var mı ? :))[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sith baslamiyoruz. basta birtakim sorular soruluyor, o sorulara gore bir light veya dark side pointle basliyoruz. insanlara ikisi icinde ozgurluk verilmis. bilmiyorum, heyecanla bekliyorum[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 darth MALAK abi MALAK bildigin. 1.5 vurus almiyodu hirtoyu dagitmak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Consular oynandiginda birazcik zor oluyordu ama :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bu seferde Darth Kelek ile savasicaz :P hatta darth zibidi! kesin bioware de bi turk vardi ve o yapti onu hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi el hareketi yapiyodum topac gibi donuyodu havada serefsizim. sith lordmus.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ah be ilk oyun muhteşemdi kendi gemimdeki tayfaların dayanışması fln ama harbiden o kadar light bitireyim ben nası evil olur revan çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Olmuyo evil fln keklemişler=P[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar