Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.o.t.O.R 2 - Sith Lords Geliyooor!


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Gerçi daha önceden duymuş olabilirsiniz, ama bir SW fanıysanız ve ilk oyunu oynadıysanız panik olmuşsunuzdur benim gibi =) BG ile birlikte bence dünyanın en iyi RPG si olan bu oyunun devamı Şubat 2005 de geliyor.

Hikaye ilk oyunun 5 yıl sonrasında başlıyor. Güçten sürülmüş ve ışın kılıcımız alınmış bir jedi ız artık. Bu da yeniden char. kasmak demek. Oyun 2 sonlu olduğu için, oyunun başındaki konuşmalarla ilk oyunu nasıl bitirdiğiniz anlaşılacak, böylece ona göre bir hikaye devam edecek, ki bu da bizi kötü bitirdiğimiz birçok oyunun ikincisinde iyi sonla başlama derdinden kurtarmış (Hail to Darth Revan! ;) )

Oyunun grafik motoru aynı, bazı düzenlemeler yapılacakmış sadece. Bu arada oyunu Bioware yapmıyor (Kendileri BG 3 ile uğraşacak kanımca) fakat bu harika bir olay olmuş. Çünkü projeyi eline alan grup Opsidian Software, nam-ı diğer rahmetli Black Isle. BG 1-2, Fallout, Icewind Dale 1-2 ve Planescape Torment gibi dev oyunları yapan bir grubun beyinlerinin bir araya gelerek kurduğu bir grup Opsidian Software.

Neyse, daha Şubat'a çok var. Ben bu oyunu beklerken, Star Wars Galaxies oynuyor olacağım =)[signature][hline]Penthesilea
My heart's a tart, your body's rent
My body's broken, yours is spent...
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla para kazandırsın yeter ki, sith lords da olur sith horde da olur ;)

bkz. swg
jedi'a çarpmadan dolaşılmıyodur herhalde
halbuki oyun çıkmadan önce jedi'lık hakkında yazılan çizilenleri çok iyi hatırlıyorum ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darth Revan'ın 2. oyunda nerde olduğu bilinmiyor. Adam fıymış ortamlardan:) ilkinde başta ölümüne light gitmiştim adamın arkplanı patlıcaktı nerdeyse o kadar beyazdı:) sonradan bilgisayar format yedi göçtü aniden bende bi daha başliyim dedim ama bıraktım sonradan:( bide sonunu da öğrendim sonradan sarmadı:( bakalım 2.si nasıl olacak[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
icq: 172758290
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 08 Haziran 2004 11:55 tarihinde demiş ki:
said:
penthesilea, 08 Haziran 2004 09:36 tarihinde demiş ki:
Opsidian Software


Opsidian software değil Obsidian software olacak bütün topiclerde yanlış telaffuz ediyorsun ehe:)


Haklısın, hepsinde yanlış yazmışım =)[signature][hline]Penthesilea
My heart's a tart, your body's rent
My body's broken, yours is spent...
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yönettiğimiz karakterin ilk oyunla direkt bağlantısı yok. İlk oyundaki gibi bir süpriz gelişme olup olmayacağı, olsa bile nasıl olacağı hakkında bilgi verilmedi. Kontroller tamamen aynı. Birkaç yeni feat olması düşünülüo. Silahlar sanırım daha fazla olacak.

Herşeyden önemlisi, ilk oyunun bitişi 2. oyunda bariz bir şekilde belirtilmeyecek. Seçtiğimiz diyaloglara göre bitmiş kabul edilecek.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...