Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pisa Kulesini Duzeltmek İsteyen Amca..

SmoLaFein

Öne çıkan mesajlar

bende duydum akşam haberlerinde daha öncede aslında kulenin değil mahallenin eğimli olduğunu olduğunu o yüzden kulenin eğik durduğunu duymuştum,eğer doğruysa amca daha bir o yaş kadar uğraşması gerekecek,mahhalleyi düzeltecem diye :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lykastos, 25 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
bende duydum akşam haberlerinde daha öncede aslında kulenin değil mahallenin eğimli olduğunu olduğunu o yüzden kulenin eğik durduğunu duymuştum

ehuehuhhe
:lol: :lol:

sende buna inandın.

yani mahalledeki bütün evleri yamuk yaptılar ama bi tek pizza kulesini düz yaptılar.o yüzden pizza yamuk gözüküyo yani.ayrıca bütün insanlarda yamuk yürümesi lazım.bu arada mahalledeki bütün binaların seneden seneye eğilmesi lazım bide.

[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.

[Bu mesaj Ra_d tarafından 25 Aralık 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o amcayı izlemedim kimdir nedir bilmiyorum ama pisa kulesini yıkılmaktan kurtarmak için gerçekten de büyük bir çalışma yapıldı zaten, hala da devam ediyor olması lazım çünkü düzeltip hah tamam oldu diyecekleri bir proje değil

yattığı tarafta temel kısmına iyileştirme ve aksi istikamette de kulenin belli katlarına ağırlık koyarak en azından ilerlemesini durdurmayı planlıyorlardı yoksa yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kule[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Aralık 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 25 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
hatırladığım kadarıyla kulenin bulunduğu bölgedeki toprak yumuşaktı, o yüzden günden güne daha çok eğriliyordu kule.

evet bu doğru
zemindeki sıvılaşma yüzünden yatmış olması lazım hatırladığım kadarıyla[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 25 Aralık 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
Dunya nın o kadar 7 harıkasına gırmıs bı kule yıkılırsa kotu olur

Sen mi soktun 7 harikaya? Alakası bile yok be... Pisa kulesi 12. yüzyılda falan yapılmış bir kule... Dünyanın 7 harikası ise Milattan önce 300 yılında mı ne yunan bi adam tarafından belirleniyor... 1500 sene sonraki kuleyi tahmin edip sıralamaya sokacak hali yok ya...
Dünyanın 7 harikası şunlar
Colossus (rodos heykeli)
Alexandria Feneri
Artemis Tapınağı
Piramitler
Babilin Asma Bahçeleri
Zeus Heykeli
bir de halikarnasdaki Mausoleum
(yeni Civilization 3 oynamış biri olarak takır takır sayarım valla :))
Anıtkabir'i bile dünyanın 7 harikasından sanan var aslında ya... lol

[Bu mesaj karpuz tarafından 25 Aralık 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 25 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
kimse söylememiş.

pizza kulesi ne be ?

lol hep birden çuvalladık hakkaten yanlış yazmışız toptan :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...