SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Evet pıza kulesını duzelmtek ısteyen bır amca war beyaz sakallı hafıf 60 senedır ınsaat ustasıymıs pızza kulesını duzeltıcekmıs[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bahsi geçem bir türk mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kalmaz bi özelliği o zaman :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Tabii ki türk we galıba laz :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 gerçekten yazık[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 o zaman pizza kulesine yazık tamam dzüzeltir ama bu seferde yerin dibine geçirir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 uSt tarafını bosaltıp alttan kıllı tabakaya toprak ekleyerek bı sey yapıcam dedı ama anlamadım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bende duydum akşam haberlerinde daha öncede aslında kulenin değil mahallenin eğimli olduğunu olduğunu o yüzden kulenin eğik durduğunu duymuştum,eğer doğruysa amca daha bir o yaş kadar uğraşması gerekecek,mahhalleyi düzeltecem diye :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 daha cok üğraşırlar bence bu pisa kulesi yıkılacak düzeltme felan yapmayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Dunya nın o kadar 7 harıkasına gırmıs bı kule yıkılırsa kotu olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Lykastos, 25 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: bende duydum akşam haberlerinde daha öncede aslında kulenin değil mahallenin eğimli olduğunu olduğunu o yüzden kulenin eğik durduğunu duymuştum ehuehuhhe :lol: :lol: sende buna inandın. yani mahalledeki bütün evleri yamuk yaptılar ama bi tek pizza kulesini düz yaptılar.o yüzden pizza yamuk gözüküyo yani.ayrıca bütün insanlarda yamuk yürümesi lazım.bu arada mahalledeki bütün binaların seneden seneye eğilmesi lazım bide.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.[Bu mesaj Ra_d tarafından 25 Aralık 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bişey olmaz adamların turizmi çöker alt tarafı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kac derece egikti o ya?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Türk Amca warken kımse pızza kulesını çökertemez :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 evleri yamuk yapmışlar değil mahallede eğim var diyordu tv deki amca yani benim inanmamla alakası yok aktardım sadece[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hatırladığım kadarıyla kulenin bulunduğu bölgedeki toprak yumuşaktı, o yüzden günden güne daha çok eğriliyordu kule.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 o amcayı izlemedim kimdir nedir bilmiyorum ama pisa kulesini yıkılmaktan kurtarmak için gerçekten de büyük bir çalışma yapıldı zaten, hala da devam ediyor olması lazım çünkü düzeltip hah tamam oldu diyecekleri bir proje değil yattığı tarafta temel kısmına iyileştirme ve aksi istikamette de kulenin belli katlarına ağırlık koyarak en azından ilerlemesini durdurmayı planlıyorlardı yoksa yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kule[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Aralık 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Saeros, 25 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki: hatırladığım kadarıyla kulenin bulunduğu bölgedeki toprak yumuşaktı, o yüzden günden güne daha çok eğriliyordu kule. evet bu doğru zemindeki sıvılaşma yüzünden yatmış olması lazım hatırladığım kadarıyla[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Pisa değilmiydi o kule yahu?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 anca kendi cokertir ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Ruby_DraGon, 25 Aralık 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Dunya nın o kadar 7 harıkasına gırmıs bı kule yıkılırsa kotu olur Sen mi soktun 7 harikaya? Alakası bile yok be... Pisa kulesi 12. yüzyılda falan yapılmış bir kule... Dünyanın 7 harikası ise Milattan önce 300 yılında mı ne yunan bi adam tarafından belirleniyor... 1500 sene sonraki kuleyi tahmin edip sıralamaya sokacak hali yok ya... Dünyanın 7 harikası şunlar Colossus (rodos heykeli) Alexandria Feneri Artemis Tapınağı Piramitler Babilin Asma Bahçeleri Zeus Heykeli bir de halikarnasdaki Mausoleum (yeni Civilization 3 oynamış biri olarak takır takır sayarım valla :)) Anıtkabir'i bile dünyanın 7 harikasından sanan var aslında ya... lol [Bu mesaj karpuz tarafından 25 Aralık 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ehu doru be pisa[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ya adam 7 harikadan demiş de ondan önce Pizza kulesi demiş abi... Ne gerek var 7 harikaya sokmasını eleştirmeye...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: fizban, 25 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: kimse söylememiş. pizza kulesi ne be ? lol hep birden çuvalladık hakkaten yanlış yazmışız toptan :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar