DdevilL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ya ben yükledim eMule yi ama Türkçe şarkı bulamıyorum yardım plz :-?[signature][hline]İdam cezalarında mahkum istediği ölüm tarzını seçebiliyormuş. Temel, AIDS ile ölmek istediğini belirtmiş. Şırıngayla HIV virüsü zerkedip sonra salıvermişler. Temel sevinç içindeymiş. -Aldattum onları, diyormuş. Kurtuldum sayılır. Şırınga yapılırken prezervatif kullandum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DdevilL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ya neden kimse ilgilenmiyor :([signature][hline]İdam cezalarında mahkum istediği ölüm tarzını seçebiliyormuş. Temel, AIDS ile ölmek istediğini belirtmiş. Şırıngayla HIV virüsü zerkedip sonra salıvermişler. Temel sevinç içindeymiş. -Aldattum onları, diyormuş. Kurtuldum sayılır. Şırınga yapılırken prezervatif kullandum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 daha 30 dakka geçmiş insaf. biraz sabır. ayrıca sorunun cevabını bilen yokmuş o yüzden kimse cevap vermemiş. şu adımları öneriyorum. -google'da "server.met" dosyası arat, bulduğun güzel server.met'leri emule'de kullan -en çok kullanıcı olan server'ı tespit et ve ona bağlan -arama yaparkan sunucu değil direk genel seç, tüm sunucularda arama yaparsın. -şarkı seçeneğini seç, şarkıcının adını gir, türkçe ve ingilizce harflerle farklı farklı dene. -şarkıcının birçok şarkısı çıkmış olması lazım, en çok kullanıcı olanları tıkla indir. alternatif yol: Türkçe emule sitesi bul. Ordaki mp3 linklerini incele, tıkla ve emule'a sıralansın o mp3'ler. tavsiye: genelde full albüm olarak da koyuyorlar. tek tek mp3 bulamassan şarkıcının adını "arşiv" kategorisinde ara, birçok ".rar" dosya bulabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DdevilL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 çok teşşekkürler :-D saolun[signature][hline]İdam cezalarında mahkum istediği ölüm tarzını seçebiliyormuş. Temel, AIDS ile ölmek istediğini belirtmiş. Şırıngayla HIV virüsü zerkedip sonra salıvermişler. Temel sevinç içindeymiş. -Aldattum onları, diyormuş. Kurtuldum sayılır. Şırınga yapılırken prezervatif kullandum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Türkçe karakterleri kullanmadan arama yap, razorback2(ed2k://|server|195.245.244.243|4661|/)'ye takıl ama çok da bir şey bekleme emuledan türkçe parçalar konusunda.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Fazla kişi türkçe şarkı depolamıyor,depolayanlarda ED2k networke girmiyor..Ondan olabilir..[signature][hline]www.talonofdragon.tkFrp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben emule da aradığımı bulamamaktan çok hızdan şikayetçiyim. 2,3 kb arası indirior 256k adsl le. buna bir çözüm var mıdır. gökhan mode da nedense hata veriyor.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar