unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 nice 3 temmuzlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ASDFDGSH said: Başkan Aziz Yıldırım iki gün önce İstanbul’a gelen Stoch ve menajerini odasına alır. Yanında da menajer Hasan Çetinkaya var. Söze şöyle başlar: "Önce seninle bir baba gibi konuşacağım. Çünkü benim senden büyük iki çocuğum var. Geleceği olan, genç, iyi futbolcusun. Gece hayatını bırak. Sadece kendini futbola ver. Geliştir futbolunu..."der. Stoch hiç konuşmaz. Başkan devam eder: "Sen daha büyük takımlarda oynamalısın. Yeteneğin var ama kendini vermiyorsun...” Menajer şaşırır. Çünkü o Al-Ain takımından aldığı teklif üzerine anlaşmaya gelmiştir. AVRUPA KAPISI AÇILIR F.Bahçe Başkanı, Stoch’un karşısına geçerek, şunları söyler: "Ben sana çok güveniyorum. Menajerinin istediği kulübe git, sana bir yıl izin veriyorum. Orada futbolunu geliştir. Kafanı toparla. Futboldan başka bir şey düşünme. Gelecek sene sana çok ihtiyacımız olacak. Seni devamlı takip edeceğim. F.Bahçe’ye çok farklı bir Stoch olarak dönmelisin. Buna inanıyorum. Sözümü dinleyip, akıllanırsan hem sen hem de F.Bahçe kazanır. Ve sana Avrupa kapısı da açılır. Senin gibi büyük bir yeteneğin, Yunanistan’da veya Birleşik Arap Emirlikleri'nde ne işi var?” FENER'E GERİ DÖNECEĞİM Bu konuşma Stoch’un hoşuna gider. "Söz başkan"der: "Farklı bir Stoch olarak F.Bahçe’ye geri döneceğim..." Onun da aklında F.Bahçe var. Ama pişmesi, olgunlaşması, futbolunu geliştirmesi için bir yıllık bir hasreti kabul eder. Onun için de 2016’da biten sözleşmesi, 2018’e kadar uzatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 gerçi stoch kendi paylaşmış bu haberi sayfasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 elma şekeri bile vermeden kandırmışlar cougu inanma stacaklar snei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 CAS; Eskişehir ve Sivas'ın cezasını onadı. Bursa ve Karabük gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Şemsiye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Şikeyi tek başımıza mı yaptık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 fenerbahçe ptt 1.lig'e düşsün. en çok istediğim şey. gidip kombine alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 http://www.uefa.com/ ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Gerekçeli karar zaten sızdı diyorlar, ama kimse birşey anlamıyor. Muhtemelen ne şiş ne kebap olur, ne yaptırım ne indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 tayyip eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Forma lansmanı efsane olmuş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 farkımız tarzımız süper olmus harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 benzemis harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 serjuhan said: Forma lansmanı efsane olmuş ahahaha Lansman degil o, lansman yarin. Bu arada reklamsiz formalar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 abi bana en çok koyan da aklı başında adamların vatan millet fenerbahçe diye gezmeleri. kapatın oğlum fenerbahce defterini artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 tarzımız farkımız şu güzelliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Esh said: abi bana en çok koyan da aklı başında adamların vatan millet fenerbahçe diye gezmeleri. kapatın oğlum fenerbahce defterini artık Vatan millet diyemiyorum bolucu oldugum icin ama fenerbahceyi seviyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 fenerbahçe'yi en güzeli uzaktan sevmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Reklamsız forma olayına gerçekten inanmış yahu insanlar ne güzel. Bu arada Ülker reklam değil herhal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 la serhan ölecen hasetlikten abi az bi soluklan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Abi sen cehaletten mi boyle yapiyosun yoksa bilerek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 galatasaray caktirmadan cubukluya geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar