Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 8 :YARGITAY GÜM GÜM GÜM

unity

Öne çıkan mesajlar

Ortada komplo, kumpas, büyük plan filan yok abi. UEFA şike dedi, CAS şike dedi, yargıtay şike dedi. Daha hala Fenerbahçe üzerinde oynanan oyunlardan bahsediyorsunuz. Başkanınız alenen yaptı şikeyi ve yakalandı. Diğer takımlar yapmıyor mu? yapıyor. Kimseyi savunduğum yok ama kabak Fenerbahçe'ye patladı ayrı bi konu.

ve tabi ki zamanlama manidar. O kadar çok olayın üstüne, olayları bastıracak birşey lazımdı, yapıldı. Yoksa teyyeap nasıl inandıracak milleti bakanlarının dolancırıcı olmadığına dair.

Tek üzüldüğüm nokta sizlersiniz. Taraftar.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi aziz yıldırım şikeyi, bölünmekte olan bir ülkenin makus talihini değiştirmek için yaptı.

fenerbahçeyle bir ilgisi yok yani. kattiyen.

hep ataturkcu başkana oynana oyunlar bunlar.

fenerbahce basket takımına ülker zorla sponsor yapıldı, fbtv zorla ntv nin kollarına atıldı, çek senet imzalattırarak zorla hüseyin topbaş yönetim kuruluna girdi.

türkiyenin en ataturkcu takımına kök söktüremeyecekler !
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

yolsuzluk davasının kaynatılma cabası, fenerbahce aleyhine olan 350 sayfa delilin varlığına engel teşkil ediyo mu?
sunun cercevesinde uzun bir eksi yazısı vardı. "evet zamanlama manidar ama zamanlama boyle olmasaydı sanki sucsuz muydun?" konulu bulamadım bulsam her sayfa cp liycem belki okur anlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şikede adı geçen tüm takımlar ve kişiler şikeye yapmak ve katılmıştır. Bu kadar basit siyaset vs... demenin hiç bir anlamı yok.

Evet türkiyede adelet yok. Bu kararı vermemin sebebi UEFA güvenmem. Adamlar şikeye karışan takımlara savunma yapmaları için fırsat verdi doğru olanı ispatlamak lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

senden korkmuştur Cons.
ve hatta gerçek ismini duydu ise ondan korkmuştur.
paticik'te ettiğin hakaretlerden dolayı ceza almamandan korkmuştur.
hergele diyen dilinden korkmuştur aziz yıldırım.
bana sistemli bir şekilde ve aynı hakaretleri sıralayan bu kadar şikayet ettiğim bir adamın mesajları hala yerli yerinde durduğuna göre arkası sağlam olmalı.ondan korkmuştur aziz yıldırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...