KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 anlayana gündem aslında aynı.Azizin rüşvet ve yolsuzluğa kılıf olduğunu gören görüyor. bu yüzden dün defalarca HER YER RÜŞVET, HER YER YOLSUZLUK...HIRSIZ VAR,HIRSIZ TAYYİP ERDOĞAN diye bağırdı binlerce taraftar önce Sabiha Gökçen'de,sonra Bağdat'ta. bu sefer ki gündem değiştirme çabaları tutmaz çünkü gündemin ne olduğunun fanatik futbol taraftarı bile farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ahh be çeto, hayat senin hayal ettiğin gibi olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Son sayfalara ithafen https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/217860_503442659684991_558178748_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 KuddusiMavra said: CAS ve Yargıtay neye göre, hangi belgelere dayanarak o sonuca vardılar? Bu kadar saf mısınız gerçekten yoksa bu kadar mı fanatiksiniz? Taraftar gözlüğü ile bakmayın şu olaya. Her şey çok açık. CAS'a cemaat kadrolaşmış. Ama iki ay falan önce kadrolaşmış. Önceden akp yöneticilerine baskı yapıp aziz yıldırımı zor duruma sokuyordu. Uluslararası spor kurumları aziz'in tapularını çekemiyordu. Artık cas içinde paralel cas var. Matriks gibi alıyosun kırmızı hapı gidiyosun gidiyosun cemaat çıkıyor. Aslında cemaat aldırmış yani o kararları. Yargıtay'ın onun bunun bir milyon kurumun kararları neye göre aldıklarını aç bir zahmet okuyuver. Bu saatten sonra zaytung haberi gibi "evde eşya çalarken yakalanan hırsız 'zamanlama manidar' dedi" tarzı şeylere prim veremem kusura bakma. "Fanatik misin" diyen adam çıkıp içinde Atatürk ismi geçen bir konuşma yapan herkesin yoluna salya sümük atılan biri olmasa hadi neyse diyecem. Yarın atatürk neferlerin çıkıp akp'ye yeniden yargılanma için dayadığında, tayyip seçim zamanı adamı temize çıkarıp kahraman ilan edildiğinde göz yaşları içinde ağlamaya devam edersin "vay ne karakterli adammış be" demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 akplileri bu savcılar mahkemeler yargıladı demekki yolsuzluk yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Redeagle said: KuddusiMavra said: CAS ve Yargıtay neye göre, hangi belgelere dayanarak o sonuca vardılar? Bu kadar saf mısınız gerçekten yoksa bu kadar mı fanatiksiniz? Taraftar gözlüğü ile bakmayın şu olaya. Her şey çok açık. CAS'a cemaat kadrolaşmış. Ama iki ay falan önce kadrolaşmış. Önceden akp yöneticilerine baskı yapıp aziz yıldırımı zor duruma sokuyordu. Uluslararası spor kurumları aziz'in tapularını çekemiyordu. Artık cas içinde paralel cas var. Matriks gibi alıyosun kırmızı hapı gidiyosun gidiyosun cemaat çıkıyor. Aslında cemaat aldırmış yani o kararları. Yargıtay'ın onun bunun bir milyon kurumun kararları neye göre aldıklarını aç bir zahmet okuyuver. Bu saatten sonra zaytung haberi gibi "evde eşya çalarken yakalanan hırsız 'zamanlama manidar' dedi" tarzı şeylere prim veremem kusura bakma. "Fanatik misin" diyen adam çıkıp içinde Atatürk ismi geçen bir konuşma yapan herkesin yoluna salya sümük atılan biri olmasa hadi neyse diyecem. Yarın atatürk neferlerin çıkıp akp'ye yeniden yargılanma için dayadığında, tayyip seçim zamanı adamı temize çıkarıp kahraman ilan edildiğinde göz yaşları içinde ağlamaya devam edersin "vay ne karakterli adammış be" demeye. ya böyle "bık bık bık" konuşur gibi yazıyor senin gibi arkadaşlar, sonra yazıyorum, işinize gelmiyor, "vay sen şöylesin, vay sen böylesin"... değerli kardeşim, CAS dediğin yer neye göre veriyor kararını? Hangi ülke ile ilgili ise sorun, o ülkenin ilgili kurumlarından kendisine aktarılan bilgilere göre veriyor kararını. Gönderdiği müfettiş gelip burada ne yaptı? Savcı ile görüştü. Savcı kim? Yargıtay karar verirken neye göre karar veriyor? Bir zahmet sen bir işleyişin ne şekilde olduğunu öğreniver. Yoksa bu işler Star gazetesi gibi tetikçi 2-3 gazetede çıkan yazılarla, gargamelin programı gibi 2-3 programla falan hallolacaksa zaten kapatsınlar yargıtayı,CAS'ı... içinde Atatürk ismi geçen herhangi bir konuda salya sümük ağladığımı hatırlamıyorum ama senin şurada sabahtan beri ısrarla mantıksız yazılarla önüme atıldığını görebiliyorum. adam gibi tartışabiliyorsan tartış. "yok ben adam gibi tartışamıyorum" diyorsan da söyle yazdıklarını hiç dikkate almayayım.bu tarz seviyesiz bir tarz,belden aşağı vurmaya çalışan bir tarz ama Atatürk ile belden aşağı vuracağın adam ben değilim. Atatürk'ü belden aşağı vurmak için kullanman da zaten şık değil. yazdığım yazıları okuyor olsaydın olan bitenin tam da Tayyip'i aklama tuzağına dönüştüğünü ama Fenerbahçe taraftarının da bu tuzağa gelmeyeceğine inandığımı, bunun en büyük ispatının da dün akşam hem havaalanında ve hem de Bağdat Caddesi'nde atılan sloganlar olduğunu söyledim. Rahat ol,benden Teyo için "vay,ne karakterli adammış" lafı çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sostizm said: Ahh be çeto, hayat senin hayal ettiğin gibi olsa keşke. ahhaa çeto direk Volkan kafasında sdfdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Cons said: akplileri bu savcılar mahkemeler yargıladı demekki yolsuzluk yapmamışlar Ayyy,canım benim, mantık yürütürmüş abisi :) akepelileri kimse yargılamadı daha,akepelileri bu savcılar suçladı demek istiyorsun, belli ki., bu 1. akepelileri o savcılar suçlayalı 1 ay oldu ve bütün kavganın da neden ve ne zaman çıktığını herkes biliyor. ancak aynı savcılar ve aynı akepe; ergenekon,balyoz,28 şubat,poyrazköy,fenerbahçe davalarının soruşturmalarını el ele,kol kola yürüttüler canım. aradaki kocaman fark ne güzel de görünüyor, öyle değil mi? bu 2. her topa girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 he işine gelince el ele kol kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 her topada girerim başka şeyede girerim dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 çetoooo başladın yine hergeleliğe küfürbazlığa ahlaksızlığa çetooo aklını başına devşir çetoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 KuddusiMavra said: değerli kardeşim, CAS dediğin yer neye göre veriyor kararını? Hangi ülke ile ilgili ise sorun, o ülkenin ilgili kurumlarından kendisine aktarılan bilgilere göre veriyor kararını. Gönderdiği müfettiş gelip burada ne yaptı? Savcı ile görüştü. Savcı kim? savcı türk müfettiş fransız nasıl anlaşıyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 temel fıkralarında nasıl anlaşıyolardıysa öyle abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 CAS, ben suçsuzum bana intergalaktik komplo kuruldu diyen adamların keyfine göre karar vermiyor "neyse ki." Türkiye'de işlenen suçu zimbabwe hukuku mu yargılayacak? Belge mi üretilmiş? Suçunu bilmeden senelerce hapis yatan mı oldu? Telefonuna karşı takımın oyuncularının telefon numaraları mı atılmış? MİT ajanları doping tırı mı sürmüş? Her hırsız ergen tribi atar gibi "beni yasalar yargılayamaz" moduna girecekse kapatalım ülkeyi. Ben çaldığımda cezasını çekeyim, başkası daha büyük hırsızlık yaptığında çapı büyük olduğu için intergalaktik komplo olsun, çaldığıyla madur olsun. İyi teraneymiş valla. Çıkayım milleti vurayım öldüreyim ben de o zaman. Nasılsa bu ülke hukuku yargıladığında default suçsuz oluyormuşsun. Bizi savcılar yargıladı, o yüzden masumuz akp vekili seviyesi bir savunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ilk sayfalar da bir yazı yazmıştım uzunca sonra silmiştim tekrar wot döşüyemiyecegim ama özeti şöyleydi bu olayların yolsuzluk davasını kaynatmak için türk halkına afyon verme oldugunu bilmeyen var mı gibilerinden birşeydi. yok değil mi bilmeyne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yolsuzluk davasının kaynatılma cabası, fenerbahce aleyhine olan 350 sayfa delilin varlığına engel teşkil ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 @Redeagle şu an ülkenin durumu o zaten. içeride yatan yüzlerce general-amiral nasıl atıldılar içeriye,hiç mi incelemedin iddianameyi? bak 2 tanesini anlatayım: bu bizim savcılar belli ki kendilerine okyanus ötesinden ve amerika tarafından veya en azından ana dili ingilizce olan adamlar tarafından hazırlanmış iddianameyi türkçeye çevirmişler ve mahkemeye sunmuşlar. örnek 1: "filanca silahlar falanca yerde okyanusa atıldı." Türkiye'de okyanus yok ama Amerikalılar konuşurken deniz demezler, okyanus anlamına gelen ocean ifadesini kullanırlar. örnek 2: "filanca silaha falanca magazin takıldı." magazine, İngilizce'de şarjör anlamına gelir. bu örnekler çoğaltılabilir ama gerek yok sanırım. konu elbette şike soruşturması ama ülke harbiden öyle içinden çıkılmaz bir halde ki en güvenilir olması gereken kurum olan yargı ne yazık ki şu an en güvenilmez kurum durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 esh etmiyor da adamlar belki 50 yıl küme düşecek 250 yıl hapis yiyecekken adil yargılanmadan sahte delillerle oldu bittiye getirilidi, adil yargılandıklarına inanıyorsan ne diyeyim diyeceğim birşey yok. ama ben şu dönemde hiç bir hukuki kararı saymıyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sahte delil derken? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sahte delilden kastım o kadar cabuk ve manidar oldu ki dava adamlar belki daha uzun ceza alıcakken daha kısa almış bile olabilir ps: koyu galatasaraylıyım meşale yakıp ceza almışlıgım var 1 yıl spor müsabakalarından men 1500 lira para cezası vs olaylarına kadar gider holiganlıgım buna rağmen ben sindiremedim fenerin başına gelenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 KuddusiMavra said: @Redeagle Sokakta güpegündüz cinayet işleyen adam birebir bu cümleleri kurarak aslında komploya kurban gittiğini iddia edebilir. Aynı oranda inandırıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Somon said: sahte delilden kastım o kadar cabuk ve manidar oldu ki dava adamlar belki daha uzun ceza alıcakken daha kısa almış bile olabilir ps: koyu galatasaraylıyım meşale yakıp ceza almışlıgım var 1 yıl spor müsabakalarından men 1500 lira para cezası vs olaylarına kadar gider holiganlıgım buna rağmen ben sindiremedim fenerin başına gelenlere Ben davanin isleyis biciminden ziyade, delillere bakarak konusuyorum. Ben zaten bu ulkeyi komple sindiremiyorum hala bu herifi destekleyenleri gordukce. Saka misiniz mal misiniz anlayamiyorum lan. Karikatur olsaniz dergi batar amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 @redeagle senin bu verdiğin örnek çok abartılı oldu ama neticede şu an Türkiye'de yargı ve hükümet bu derece kamplaşmış vaziyetteyken; 6 senedir ülkenin vatansever güçlerine karşı önceden aynı iki taraf tarihin en büyük operasyonunu yapmışken; yargıya güveni olan adamın aklına şaşarım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ben de cinayeti savunana şaşarım. Sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: Somon said: sahte delilden kastım o kadar cabuk ve manidar oldu ki dava adamlar belki daha uzun ceza alıcakken daha kısa almış bile olabilir ps: koyu galatasaraylıyım meşale yakıp ceza almışlıgım var 1 yıl spor müsabakalarından men 1500 lira para cezası vs olaylarına kadar gider holiganlıgım buna rağmen ben sindiremedim fenerin başına gelenlere Ben davanin isleyis biciminden ziyade, delillere bakarak konusuyorum. Ben zaten bu ulkeyi komple sindiremiyorum hala bu herifi destekleyenleri gordukce. Saka misiniz mal misiniz anlayamiyorum lan. Karikatur olsaniz dergi batar amk. öncelikle düzgün konuş. aziz yıldırım zerre kadar umrumda değil.birçok fenerbahçelinin de aynı şekilde düşündüğüne eminim. fakat bu yapılan operasyon aziz yıldırım üzerinden fenerbahçeye karşı yapıldığı için (biz buna inanıyoruz)tabii ki fenerbahçeliler başkana sahip çıkıyorlar. verdiği mücadeleye de saygı duyuyorlar, duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar