Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç Tabii

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Off be herkes uyudu sessizken istediğim gibi bağırabilirim...

Hani klasik bir laf vardır hayat çok acımasız diye, aslında acımasız olan hayat değil aslında bizizdir..

Şaka yaptım lan geyik yapıom, s.ıım hayata acımasızlara, emrahlara, varoluşlara, nedensizliğe.... Yine salladım lan felsefe yapıom ayak üstü..

Saat şu an 6:19 biras sonra uyicam sonra uyancam sonra bi daha uyicam sonra bi daha uyancam.. nereye kadar lan bu? nereye kadar bu döngü? nerye kadar bu monotonluk? off sıkıldım be yine melankoliye bağladım deeeermişim....

why does my heart feel so bad'i dinliyorum şimdi. ne güsel anlatmış şair pala remzi...neden gönlümü bole kötü hissediyom tarzında birkaç mısra mırıldanmış şair moby... Yaşamın anlık zamanlarında yaşanılanlar ne kadar farklı oluyor(hadi bunu düşününde gelin)

Şimdi düşündümde günde 1 saat patide geçiriom ortalama, bunu hayata vurursan hayatımın yüzde 4 ü edio ortalama.. hayatımın yüzde 4unu bole geçiriom.ilginç tabii..

Mad abouuuutt youuu..... maaaaaaadddd aboout youuu... hoooverphonic mırıldanmış bunuda, sanırım rockncoke a gelmişti..gelmişmiydi rockncoke sana bu? Sen daha iyi bilirsin..

Geçen brian molko ile muhabbete dalmışız.. Dedim ayıp değil mi? Erkek adamsın oyle etek metek sana yakışıyo mu? Bakbillur gibi sesin vardedim, bana demesin mi billur sensin?Tabii orada yanlış bi anlaşma olmuş... Dedim yok billur bizde hem isim hemde tuz felan derken daha da s.tım tabii toparlayamadım.. Sonra oda gitti tabiii...

Şimdi düşündümde günde 10 dakka tuvalette geçiriom ortalama, bunu hayata vurursan hayatımın yüzde 0,7 sı edio ortalama.. hayatımın yüzde 0,7'sını bole geçiriom.ilginç tabii..

Şu noir desir varya, ulan dedim ne güsel melankolik grup mp3 lerini çektim bütün şarkıları sert çıktı. amma sert grupmuş..

Şimdi bu forumda 30k kullanıcı var dimi? Ulan bi sürü kişi okucak bu yazıyı yorum yazacak felan, ama ben o sıra uyumuş olıcam. Tabii kolay insan uyurken arkasından atıp tutmak.. Kolaysa yüzüme soleyin lem!

Şimdi düşündümde günde 10 saat çalışıom ortalama, bunu hayata vurursan hayatımın yüzde 41,6 sı edio ortalama.. hayatımın yüzde 41,6'sını bole geçiriom.ilginç tabii..

Ulan lisede ne cranberries hastalığı vardı ha bizde... Oturur bi kulaklık birinde bir kulaklık dierinde şarkılarını dinler soylerdik..

Kulaklıkdedimde aklıma geldi. Tarih coğrafya gibi ezber derslerin sınavlarında, soruları kasede kaydederdim. Ceketin iç cebine woltmeni koyar, kolunun içinden kulaklığı geçirir, elimde tuup kulağıma dayar, sankielim suratımda yaslanmışım soruları çözüyo havasında kopya çekerdim. Ne zaman hoca önümde dursa (en önde otururdum) ulan yakalandık diye tırsardım. O adrenalin süperdi...

Bi keresinde 4 tane torpil almıştık, müdürün odasının yanındaki sigorta kutusunun kapağını aşıp yerleştirmiştik. 4 tanede mum alıp ipini sökmüştük. Torpillere ipi entegre edip, mumun ipini yakıp, kaçıp, şenliği izlemekti plan ama bi terslik oldu. Şimdi torpilleri bantladık oraya, iplerde aşağı sarkacak şekilde koyduk. Oke herşey tamamdı fitil uzundu ama hesaplamadığımız bişi vardı. İpi yaktık kapağı kapadık, birinci adımı attık ikinci adımı attık güüüüm diye patladı. Çünkü aşağı doğru baktığı için ip çok hızlı bi şekilde alev almıştı ve torpili patlatmıştı. Dumur bi şekilde bi kaçıştık ama kurtardık. Sonra bayağı bi gülmüştük...

Şimdi düşündümde günde 1 saat sigara içiom ortalama, bunu hayata vurursan hayatımın yüzde 0,4 sı edio ortalama.. hayatımın yüzde 0,4'ünü bole geçiriom.ilginç tabii..

Şimdi bu yazıdan sonra millet tescillicek bu deli diye ama harbi deli deilim, belki biraz ama deilim lem normal bi adamım.

Ulan amma canım sıkılmış ha... Prawlerda uyudu.. Sabah buluşcakmış saat birde arklarıla ama nah yetişir... O kalktığında israfil çoktan borusunu öttürmüş olur...

Ben 5halen içiom. Dur bi fırt daha alıım.. Acaba çok kızıcakmı adminler. Ciddi canım istedi bi yazı yazıım. Msndede imse online değil . Millet durumuna dışarda demiş.

Bak işte tüm insanlar yalancı. Ne dışardası fosur fosur uyuyosun..

Şimdi düşündümde bugün 37 dkmı bole yazı yazarak geçirdim.. Bunu hayata vurursan bişi çıkmaz çünkü ayda yılda bi kez yapıom.. Aya vurursan hayatımın ortalama 2,7 si, yıla vurursan off hesaplayamam şimdi kafam güzel... gerçi calculeytır kulladnım dierlerinde ama denklem felan kurucam bunda felan, ne biliim düşününce bile kastı..

hadi ben yattım.... adminlerede burdan manic street preachers'dan if you tolerate this adlı parçayı armağan ediom..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 26 Aralık 2004 06:58 tarihinde demiş ki:

Saat şu an 6:19

way be...:D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!

[Bu mesaj insight tarafından 26 Aralık 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lollol
mesaja 06:19 da başlamış
06:58 de bitmiş :):)[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)

[Bu mesaj Gwindon tarafından 26 Aralık 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...