Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DC de Anime Turk Hub ı açılmıştır. Adresi "195.174.98.34" dir.

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

yada "animeturk.no-ip.com" olarak da girebilirsiniz hub adresini.

-----------------
dc++ diye bir program var.. temelde irc programlarina benziyor .. roomlarin hub adresleri ve her odanin kendine özgü şartlari var ...
örneğin animetürk için minimum 2gblik dosya paylaşımı gerekiyor...
search engine'i var ,odadaki kişiler ile dosya transferi yapiyorsunuz ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

ben de giremiyorum

bu arada hired_gun mesaj attığını görmek güzel eheh
yüzünü gören cennetlik..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

bende oakdar iyi bilmiyorum programi ...
ama bildiğim kadarari ile slot sayisi 3-4 olucak ( başlangiçtaki upload sayisi ) birde shared toplam en az 2 gb olacak... gayet sorunsuz bağlanıyorum ... bu arada ip gibi olan değilde url gibi olan (nassi yani :) ) hub adresini kullanin ...

not: arcane okul sinav vb. sebeplerden dolayi yaşamiyorum , sizinde sinav bitsin yazın ben istanbulda şantiyelerde sürünürken görüşürüz dalga geçersiniz benle ...
ayrica , apoletlerin güzelmiş ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Admin

Servera girilemiyor ama ben o 2slot olayını anlatayım Sharing bölümünde Uploaded Slots bölümü var orda yazan numara sizden kaç kişinin dosya çekebileceği olayıdır misal orası 4ise 4kişi sizden download edebilir ve her hub sizden en az 1 slot istediğini düşünürsek en fazla 4huba baglanabilirsiniz.Bu arkadaşların hubına baglanmak için 1 yerine 2 ayırmanız gerekiyor.2gb alanda dcde oldukça komik bir rakama denk geliyor 130 170gb yer isteyen hublar var.Ayriyetten Ytsenin dediği gibi bir olaysa zaten hiç bulaşmamalı normalde 10mbit baglantısı olan insanlar hub acıyor
[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei

[Bu mesaj Virus tarafından 19 Ekim 2004 10:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

"Unknown Server" yazıyor. Eğer Türk hub istiyorsanız zaten topu topu 4 tane var ve kullanıcı sayıları çok az. İsveç hubları en iyisi. Mesafe uzak diye bağlantı kasılır şeklinde düşünmeyin. Eğer revconnect (http://www.revconnect.com) kullanıyorsanız, tam randımanla download mümkün (örn : 128k - 15kb/sn).[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics.

[Bu mesaj Zeppelin tarafından 19 Ekim 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

turkuaz hub hakkinda onyargili davranmis arkadas, turkuaz 3. gununde 70 kisi kullanicisi var, donanimlari akkinda bilgim var.. serverdan yayin yapiyorlar, ve hub en son teknoloji ile sunuluyor, divx ten bahsetmissiniz, onune geleni ban yapmaktan baska bir hunerleri yok, main chatte sakin sesinizi cikarmayin divxplanette, soylediginiz hersey aleyhinize ban olarak cikiyor,, hub dedigin, yer sadece download icin bir yer olmamali, insanlar ´muhabbet edebilmeli,, amacim reklam degil, cunku turkuaz hubin kurulma amacini ve, amaclarini biliyorum, kurucusunu aniyorum, bence onumuzdeki birkac ay icerisinde, tek "turk hubi" diyebilecegimiz bir hub halini alacak.. benden soylemesi[signature][hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis!
Sosyal ağlarda paylaş

Biri Turkuaz mı dedi ?
evet turkuaz admini burda :)
Arkadaşlar divxplanet arkadaşın bahsettiği gibi sürekli kick - ban yapan bir hub. turkuaz hubın şuan 120 kullanıcısı var.. bizim amacımız divx vs indirilip çıkmak değil. bizim amacımız paylaşım yapmak. dostluk kurmak... Bizim amacımız Türkleri birleştirmek!

Server a gelince.. serverımız danimarkadadır ( inanmayanlar lütfen turkuaz.no-ip.com u pinglesin ipsine baksın ve baksın hangi ülkede ).Bağlantımız şuan 512K fakat 1024/1024 yada 2Mbit e artırmayı düşünüyoruz.
Yani bildiğiniz dandik hublardan değil.. nasıl bilmeden atılıp tutuluyor ?...

www.TurkuazHub.tk burada forumlarımızı, yeni haberlerimizi bulabilirsiniz... dediğim gibi amacımız divx değil amacımız Türklerin bilgi,dosya paylaşımı yapabileceği bir ortam hazırlamaktır. Ve bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız!

Sağlıcakla Kalın.
[TurkuazTeam] Admin
Sosyal ağlarda paylaş

Byu konu böyle giderse milletin birbirine şu hub, bu hub, sizin hub filan diye tartışmalara girceği bir yere döncek...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
alında bi ara bu konunun başliğida düzeltilse iyi olacak o hub sanirim kapatildi ..
neyse DC için www.hublist.org a gidip anime diye search ettirirseniz baya bişi bulursunuz ..

kendi adima

tan-enigma.mine.nu
dchub://odysee.animexclusive.net:411
hub1.crazycatgirl.com
Killua.student.utwente.nl

şu anda online olduğum 4 hub .. tabi her hub'ın ön şartlari ve minimum share miktarlari var .... ona göre girebilirsiniz yada giremeyebilirsiniz[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...