Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 moriarty said: senin bilgisayarın var mı o bile şüpheli. 97 mode TI hesap makinesinden girio bence o, yada varos internet kahvehanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hp folio verdi sirket, ince macbook cakması tasarımı olanlardan. 5-6 saat gidiyo cok super bi sey pil omru ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 benim hp workstation 1 saat gidiyo off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 adaptör yaktım zaten 2. adaptörü bu. emiyor doksan watt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Chemical said: benim hp workstation 1 saat gidiyo off Chemical said: hp workstation 1 saat gidiyo Chemical said: hp workstation Chemical said: hp Chemical said: workstation :D hep yapmak istemiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 okuldan aldıydım 1600 liraya, baya iyi alet, GPU render alıyor resmen solidworksde realtime, normalde böle bişey için çok daha fazla para bayıyorsun sırf ekran kartına. Da bu sene sattıkları modeli gördüm bildiğin saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bi notebooka göre öküz gibi işlem yapar da hafiflik ve batarya ömrü genelde beklenecek bişey değil. HP özellikle tırt bence zaten bu tip bilgisayarlarda. Lenovo desen vay arkadaş derim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 xlaidehlevar said: lol benim macbook sleep dahil 80 saatleri görüyor. Allah allah boyu 10 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mr_Hand said: Bi notebooka göre öküz gibi işlem yapar da hafiflik ve batarya ömrü genelde beklenecek bişey değil. HP özellikle tırt bence zaten bu tip bilgisayarlarda. Lenovo desen vay arkadaş derim mesela. sirket'in hp ile anlasması vardı. bitince lenovo'ya gectiler, gelen bilgisayarlar les otesi cıktı. birkac ay sonra tekrar hp'ye donduler su modelden verdiler.http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5271146#!tab=features eski i7'li elitebook'u da 295 liraya saatılar, aldım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Workstation ile Notebook kavramı ters lan bir kere. HP, Lenovo ne fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Asus Zenbook'um powersaverda 5 saati gördü. daha fazlası da öeh zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 toggie said: Mr_Hand said: Bi notebooka göre öküz gibi işlem yapar da hafiflik ve batarya ömrü genelde beklenecek bişey değil. HP özellikle tırt bence zaten bu tip bilgisayarlarda. Lenovo desen vay arkadaş derim mesela. sirket'in hp ile anlasması vardı. bitince lenovo'ya gectiler, gelen bilgisayarlar les otesi cıktı. birkac ay sonra tekrar hp'ye donduler su modelden verdiler.http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5271146#!tab=features eski i7'li elitebook'u da 295 liraya saatılar, aldım tabi :) Gerçi modele göre değişmesi de var bu durumun, doğrudur. Lenovonun özellikle ucuz modelleri leş olabiliyo. Ama HP'nin Elitebook serisinde bile gerzek gerzek problemlerle karşılaştım defalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar