Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebookta 10 saatlik pil ömrü...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chemical said:

benim hp workstation 1 saat gidiyo

off

Chemical said:

hp workstation 1 saat gidiyo

Chemical said:

hp workstation

Chemical said:

hp

Chemical said:

workstation

:D
hep yapmak istemiştim bunu
Mesaj tarihi:
okuldan aldıydım 1600 liraya, baya iyi alet, GPU render alıyor resmen solidworksde realtime, normalde böle bişey için çok daha fazla para bayıyorsun sırf ekran kartına.

Da bu sene sattıkları modeli gördüm bildiğin saçmalamışlar.
Mesaj tarihi:
Bi notebooka göre öküz gibi işlem yapar da hafiflik ve batarya ömrü genelde beklenecek bişey değil. HP özellikle tırt bence zaten bu tip bilgisayarlarda. Lenovo desen vay arkadaş derim mesela.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Bi notebooka göre öküz gibi işlem yapar da hafiflik ve batarya ömrü genelde beklenecek bişey değil. HP özellikle tırt bence zaten bu tip bilgisayarlarda. Lenovo desen vay arkadaş derim mesela.

sirket'in hp ile anlasması vardı. bitince lenovo'ya gectiler, gelen bilgisayarlar les otesi cıktı. birkac ay sonra tekrar hp'ye donduler su modelden verdiler.http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5271146#!tab=features

eski i7'li elitebook'u da 295 liraya saatılar, aldım tabi :)
Mesaj tarihi:
toggie said:

Mr_Hand said:

sirket'in hp ile anlasması vardı. bitince lenovo'ya gectiler, gelen bilgisayarlar les otesi cıktı. birkac ay sonra tekrar hp'ye donduler su modelden verdiler.http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5271146#!tab=features

eski i7'li elitebook'u da 295 liraya saatılar, aldım tabi :)

Gerçi modele göre değişmesi de var bu durumun, doğrudur. Lenovonun özellikle ucuz modelleri leş olabiliyo. Ama HP'nin Elitebook serisinde bile gerzek gerzek problemlerle karşılaştım defalarca.
  • Yeni Oluştur...