Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Bebelik arkadaşımla çay kayfe sohbet muhabbet, üstüne diğer bebelik arkadaşımla 20 dakika falan konuştum telefonla 10 numara 5 yıldız geçti bu akşamım az spor yapayım şimdi evde sonra yatayım bugün nöbet yok nasılsa ^_^

Yalan oldu bu, uyku akıyor gözlerimden ama işim var :<
Sosyal ağlarda paylaş

günlük dün gece bira içerken 2 grup kavgaya tutuştu aralarına girdim ayrılırın hop derken sen kimsin lan diyip elemanın biri kelebek çekti 3 tane salladı arkadaşa olaylar fln bakalım yeşilköydeyim ben yarın sizi kesicem lan dedi alakasızken biz skdfl bugun okula giderken karakola uğradım ne durumda dün ki olay diye cocukların anneleri babaları gelmiş bebeye fırça atıyolardı serseri misin sen diye hahahhaha ne güldüm ya sabah sabah

böyle yani günnük
Sosyal ağlarda paylaş

abv ben manitan sandım ya la dur işler değişti şimdi
hatun hoşlanılan kişi gibi mi
abv abi çok güzel la yeni o aşk heyecan hareketleri fln çok çok güzel
bence çiçek al git ya direk sümük gibi yapışma bence bazı kızlar sümüklerden hoşlanır bazısı zaten sevecegi varsa sever

cartman derki "aşk sıçmak gidibir, bazen yolunu bulur çıkar, bazen biraz ıkınman gerekir"

çiçek al git 2 çizgi çıkmazsa sonuç negatif demek
Sosyal ağlarda paylaş

çelenk almıcaksın ki abi şu sokaklarda satıcılar bir demet çiçeği 5 liradan veriyor onlar çok uygun
illa yavşamana gerek yok ki, çiçek almak güzeldir birisine al ver ekonomiye can ver
yok veremem diyorsan çiçekten başka alacagın herşey absürt olur zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Dün ucuz atlattık günlük. Eşim daha büyük riskteydi tabii. Mutfakta ocağın düğmesine basınca düğmesinden "possss" diye gaz geldi yahu. Töbe töbe.

yazmaya geldim ama arada o gifi gördüm gülüyorum saçma sapan klasjs

Sorun dedantördeymiş halbusi. Değiştirdik problem yok gibi. Ama ben az deli olduğumdan gidip gaz dedektörü de alıcam bugün.

gerçi elektrikli ocak en güzeli
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...