pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 asjdalhsdlashdvşahasdhakdjbakşhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: ben gidiyorum. daha da yazmıcam günlüğe. http://www.reactiongifs.com/r/best-gif-ever1.gif tamam tamam gel arada bir mesaj atmana izin veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Dün ucuz atlattık günlük. Eşim daha büyük riskteydi tabii. Mutfakta ocağın düğmesine basınca düğmesinden "possss" diye gaz geldi yahu. Töbe töbe. yazmaya geldim ama arada o gifi gördüm gülüyorum saçma sapan klasjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 wastyrx said: Bebelik arkadaşımla çay kayfe sohbet muhabbet, üstüne diğer bebelik arkadaşımla 20 dakika falan konuştum telefonla 10 numara 5 yıldız geçti bu akşamım az spor yapayım şimdi evde sonra yatayım bugün nöbet yok nasılsa ^_^ Yalan oldu bu, uyku akıyor gözlerimden ama işim var :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 günlük dün gece bira içerken 2 grup kavgaya tutuştu aralarına girdim ayrılırın hop derken sen kimsin lan diyip elemanın biri kelebek çekti 3 tane salladı arkadaşa olaylar fln bakalım yeşilköydeyim ben yarın sizi kesicem lan dedi alakasızken biz skdfl bugun okula giderken karakola uğradım ne durumda dün ki olay diye cocukların anneleri babaları gelmiş bebeye fırça atıyolardı serseri misin sen diye hahahhaha ne güldüm ya sabah sabah böyle yani günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Guzel geciyor bu hafta uzun zamandir ilk kez. Kesin basima cok buyuk birsey gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 töbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Persembe hatunun dogum gunuymus, hediye alsam garip kacar mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hayır abi niye kaçsın. basit bişey al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 çiçek al en temiz hediyedir her zaman ama çatırt diye verme özel bir anda ver beklemedigi bir anda yapıştır çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Aslinda facebook kapagina GoT banneri koymus, kitaplarindan birini alayim. Garip olur mu demem arada baya sacma seyler oldu, onu sevdigimi ogrendi falan ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 oo karşılıksız aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 abv ben manitan sandım ya la dur işler değişti şimdi hatun hoşlanılan kişi gibi mi abv abi çok güzel la yeni o aşk heyecan hareketleri fln çok çok güzel bence çiçek al git ya direk sümük gibi yapışma bence bazı kızlar sümüklerden hoşlanır bazısı zaten sevecegi varsa sever cartman derki "aşk sıçmak gidibir, bazen yolunu bulur çıkar, bazen biraz ıkınman gerekir" çiçek al git 2 çizgi çıkmazsa sonuç negatif demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu günlük bölümü neymiş ya herkes şeker kız candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Cicek alirsam rezil olurum gibi ya. Bi de onu otobuste ezdirmeden goturmek zor. Bi de 2 3 ay onxe tanismistik ama ben baya failledim watsapta konusurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 çelenk almıcaksın ki abi şu sokaklarda satıcılar bir demet çiçeği 5 liradan veriyor onlar çok uygun illa yavşamana gerek yok ki, çiçek almak güzeldir birisine al ver ekonomiye can ver yok veremem diyorsan çiçekten başka alacagın herşey absürt olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Cicek diyince aklima direk buket geldi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Dworgian said: Dün ucuz atlattık günlük. Eşim daha büyük riskteydi tabii. Mutfakta ocağın düğmesine basınca düğmesinden "possss" diye gaz geldi yahu. Töbe töbe. yazmaya geldim ama arada o gifi gördüm gülüyorum saçma sapan klasjs Sorun dedantördeymiş halbusi. Değiştirdik problem yok gibi. Ama ben az deli olduğumdan gidip gaz dedektörü de alıcam bugün. gerçi elektrikli ocak en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Searing Totem atmışlar beynime gözlerim fire implerle sevişiyo hastayım günlük yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Abim bugün ya lenf kanseri teşhisi alacaktı ya zatürre. Zatürre çıktı çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 gecmis olsun panpa umarim yakinda duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Öyle bir 2 saatti ki ömrümden ömür gitti abi. Nereye gitsem ne yapsam bilemedim 2 saat boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 büyük geçmiş olsun Sigıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 büyük geçmiş olsun sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar