darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Yok ya ortada bir suclama durumu falan yok. kimse dis kapinin mandalina bir suclamada bulunmayacak. sadece tanimadigi bi insanla ilgili aaa darkwingduck napiyo bole bole bisiler olmus dicekler o da Kim? diyecek. benim tamamen hayal urunu bir hikaye uydurmus olmam sorun. yani olay ortaya cikarsa ben rezil oldugumla kalirim kimseye bisey olmaz. cunku gercekten cok gereksiz bir o kadar da rezil bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 vag com sipariş ettim, ya arabayı bozucam ya daha güzel yapıcam. Bozarsam söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 saatler kaldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 angaraya kısa bi sure ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ah ulan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Sevgililer Günü hediyeme sevgili almam lazım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hahahah güzeldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bozbaykuşlar sdfs https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1888736_709733699067337_522133204_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ahahaha>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bütün gün disarda oturup cay kahve ictim, calisma hayatina rest cektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 is bitti evime gidiyorum. hadi cü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 İş bitti partiye gidiyorum hadd cü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 iş bitmedi ofisteyim ce-eeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 çalışmıyorum istediğimi yapıyorum hep cüü yazlıga gitcem mangal yakcam hatta bugun cüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ibneleşmeyin lan cü ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 cuma akşam 8.30da skypetan iş qeyfi cüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 istifa ettim ama tam olarak kabul etmediler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 one-shot yedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 liseye geri dondum adeta demistim. su an da karanlikta yatip radiohead dinliyorum. tam lise yillari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tililililil 14 şubat bitti, saklandığınız delikten çıkabilirsiniz artık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 sevgililer gununde patiye girdiginiz icin yargilamiycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 https://eksisozluk.com/natalia-oreiroya-hallenmis-efsanevi-nesil--3732235 tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Lord_Argos said: Sonradan anlattı ki 2 çocuğu var ve evlenip boşanmış. Ama her gördüğümde kendimi hayranlık içerisinde onu izlerken buluyorum; koyu renkli saçları, delici yeşil gözleri ve 25 yaşında gibi bir teni var. Ve öyle bir gülümsemesi var ki günlük, sadece zamanı dondurup o kareyi yıllarca izleyebilirim... Mailleşiyoruz, telefon numarasını kendisinin vermesini bekliyorum ama hala vermiş değil. Kararsızım istemekle istememek arasında, daha önce nasıl hızlı mesajlaşırız diye sorduğumda 'sadece mail' demişti ama sabrım tükenmeye başladı. Hiç böyle olmadım, neler oluyor bana günlük? ve an itibariyle sevgilim oldu kendisi! Çok mutluyum günlük çooook! Bugun doğum günüm ve 'Doğum günü hediyen benim' dedi varmı ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Her ne kadar sabah başka bir kadınla yunanistan adalarına gidiyor olsam da aklım ve kalbim onda kalıcak. Seviyorum seni deli gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 pazar sabahi da bana gel, cay iceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar