Goering Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bir sürü var, antreman müziği olarak tavsiye ederim.. 20 seconds off 10 seconds on 4 minutes repeat
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 zevkli lan ama şu pullupları belden almasalar sevinecem :D
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 video bu abiler ablalar, bir sürü müzik var, soundcloud'da da var... çalışırken youtube videosu açan yok ki uzun süreli bir proje...
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 müzik başarılı bence crossfit için
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 şey gibi lan supplement firmalarının reklamlarındaki adamların o supp'larla kas yaptığını düşünenlerle şu adamın bu programla o kasları yaptığını düşünenler falan filan neyse hareket işte
Soris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Jager onu daha fazla rep yapıp cns e daha çok yük bindirmek için yaptıklarını söylüyorlar. Bence de görüntü çok komik oluyor kipping pullup da. Bu arada bu aptal antrenman sistemi çok çok fazla yoruyor vücudu öyle her gün yapılacak bişi değil. Güçlenmek için hiç iyi değil. Böyle bu ulti gibi 2 haftada bi filan yapıcan. Onada bence hiç gerek yok çünkü bir kondisyon kazanmak istersem milyonlarca yıldır yaptığımız koşmayı yaparım mal gibi neden ağırlıklar ile kondisyon kazanmaya çalışıp sakatlanma riskimi arttıracağım ki 2-3 yavşak amerikalı para kazanacak diye. Adamların antrenman ve beslenme prensipleri doğru ama onları mal gibi istasyon halinde yapmak doğru değil. Crossfit yapacağına haftada 2 kere koş 2 kere klasik ağırlık çalışması yap 2 kere de yoga ya git her gün de 10-15 km yürü. Daha ne işte.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yoga da iyidir ya hafta da 1 giderim imkanım olsa
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 cocugun vucut cok badass geldi bana pek begendim. daha ilk set bu valla 3-5 kere doner herhalde boyle. bodyci vucudu gibi degil ici doludolu..
Soris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 killer sen badici olduğun için mobility nin önemini bilmiyorsun sanırım. curl yapmak için mobility e gerek yok tabi de liftler daha compound olmaya başladığında esneklik çok önem kazanıyor hem range of motion için hem de sakatlanma riskinin düşmesi adına. keşke daha çok esneklik üzerine çalışsaydım zamanında neyse o işi de halledecem inşşaallah.
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bodycilerden daha hızlı koşuyorum crossfitciyim
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 @soris esneklik lazım. yet pilates hareketlerini ara sıra ben de yapmak zorunda kalıyorum malesef sdf
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yoga belimi ağrıtıyo yoksa ben de yaparım
Öne çıkan mesajlar