Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iy boyadığım Warhammer40k modeli

ursusarctos

Öne çıkan mesajlar

çok fazla parlıyor resim. bunun nedeni flaşın yanında fazla sürülmüş vernik de olabilir. ama onun dışında mükemmel diyeyim. boyutu ne kadar bunun? 3 küsür cm sanıyorum ki.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 23 Aralık 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada resmin değil resmin bulunduğu sayfanın uelsini vermişsin. çok oluyor öyle hatalar hemen değiştir ç,ünkü senin accndeki bütün resimleri görebiliyoruz.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok başarılı. Ama parlama gerçekten fazla, eğer flaştan değilse, mat vernik atarak dengelemeye çalış.
Onun dışında ayrıntıları falan süper, gayet düzgün bir iş.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 23 Aralık 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
oha 12 cm warhammer figürü mü.

Tyranıd ordusu biraz fazla büyük canavar içerir Starship Trooperstakı böcekler gibi. tanklar yerine büyük canavarlar vardır. Bu modelde zaten alien queene çok benzer.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim warhammerda gördüğüm tank bile olsa en uzun 6-8 santim falandır oha dedim yani.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel boyamışsın minyatürü, çok hoşuma gitti. aah ah canım çekti birden :)
Resmin açısı pek hoşuma gitmedi, biraz daha yukardan veya alttan çekmeyi deneyebilirsin, ya da tam önden veya tam yandan deneyebilirsin... ama bu resimler de fena durmamış tabii.
Güzel ve başarılı bir boyama, başarıların devamını dilerim. :)

Ya da dilemiyorum, Tyranid'lerle hiç işim olmaz aman, dandik yaratıklar hepsi ya :-P Zerg de sevmem Tyranid de :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Aralık 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Barış Pişkin'in ne işi var orada,
ey barış buralardaysan bir özel ileti at, konuşalım.

İşte bu Barış Pişkin'e verdim alçıdan roma tapınağı parçalarını, sene 2002'de sanırım. Hala tapınağı birleştirmedi :p[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...