xueshen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 slm benim pc de explorerı açınca normal googleddan fln arama yapabiliyorum 15 -20 sn veya hotmail yahoo da direk explorer hata veriyo bakamıyorum maillerime niye olabilir yazarsanız sevinirim bide başlangıçtaki programları nasıl düzenliyebiliriz_ saygılarımla bora'shadow'arlı[signature][hline]orochi
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Bonecrusher, 24 Aralık 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Mozilla firefox kullan :) nooluyo ki o[signature][hline]orochi
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bu durum sadece 98'de görülmektedir. ve tamamen site kaynaklidir....[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hımm hotmaildedemi bide windows me kullanıyorum peki şu başlangıçta açılan programları nasıl düzenleriz?[signature][hline]orochi
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 walla bende 2 gun boyunca sürdü hotmaili acamiyordum artik acabiliyorum :)[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 iste senin dedihin ayni sorun vardi bende herkezde vardi sanirim o[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 mozilla firefox, ie'den daha stabil bir browser da, sorun ie'den kaynaklıysa sorun olmaz diye söyledim. hotmail'de sorun yok bende ie kullanmadığım için olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler
mukus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 işyerindeyim, bir arkadaşımla az önce konuyla ilgili iddiaya girdik, hotmail IE ile hiçbir bilgisayarda açılmıyor, garip versiyonda farketmiyor hepsinden denemişler (yeni bir worm a denk geldik kanımca), fakat ben açarım dedim, açarsın-açamazsın tekila sına iddiaya girdik, firefox ile 5 saniyede açıldı :))))))) budur... firefox testimontals bölümü hazırlarsa bunu göndericem kesinlikle. [Bu mesaj mukus tarafından 25 Aralık 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 peki başlangıçta açılan programları nasıl düzenliycez bu arada firefoks işe yaradı teşekkürler[signature][hline]orochi
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 www.tamindir.com -> StartMan Arat Bu Program Yardımcı Olaßiler ?[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64
Öne çıkan mesajlar