xueshen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 slm benim pc de explorerı açınca normal googleddan fln arama yapabiliyorum 15 -20 sn veya hotmail yahoo da direk explorer hata veriyo bakamıyorum maillerime niye olabilir yazarsanız sevinirim bide başlangıçtaki programları nasıl düzenliyebiliriz_ saygılarımla bora'shadow'arlı[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mozilla firefox kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Bonecrusher, 24 Aralık 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Mozilla firefox kullan :) nooluyo ki o[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bu durum sadece 98'de görülmektedir. ve tamamen site kaynaklidir....[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hımm hotmaildedemi bide windows me kullanıyorum peki şu başlangıçta açılan programları nasıl düzenleriz?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 walla bende 2 gun boyunca sürdü hotmaili acamiyordum artik acabiliyorum :)[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 iste senin dedihin ayni sorun vardi bende herkezde vardi sanirim o[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 mozilla firefox, ie'den daha stabil bir browser da, sorun ie'den kaynaklıysa sorun olmaz diye söyledim. hotmail'de sorun yok bende ie kullanmadığım için olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 işyerindeyim, bir arkadaşımla az önce konuyla ilgili iddiaya girdik, hotmail IE ile hiçbir bilgisayarda açılmıyor, garip versiyonda farketmiyor hepsinden denemişler (yeni bir worm a denk geldik kanımca), fakat ben açarım dedim, açarsın-açamazsın tekila sına iddiaya girdik, firefox ile 5 saniyede açıldı :))))))) budur... firefox testimontals bölümü hazırlarsa bunu göndericem kesinlikle. [Bu mesaj mukus tarafından 25 Aralık 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 peki başlangıçta açılan programları nasıl düzenliycez bu arada firefoks işe yaradı teşekkürler[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 www.tamindir.com -> StartMan Arat Bu Program Yardımcı Olaßiler ?[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar