Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Topici açan arkadaş da 100 liraya iner artık sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 150 200e falan duz mekanik yok mu, lcdymis ek tusmus falan umrumda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 topici acan 3 kere satti klavyeyi birader, sen nerden geliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 klavye iyiymiş. mediamarkt linkinden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 df said: zipzip said: logitechle alakan yok dimi normalde?bende bu klavyeden var da ses tekerleğim bozuk.yenisini bulabilir misin diye bi umut sorucam benim tuş fln kırılmıştı. istedim garanti fln sormadan kargo yaptılar yeni tuşları. bi şansını dene derim. kendin takarsın sonra. Nereyi aradınız? Benim mouse bozuk arada enayilik yapıyor, tuş basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 1 yıl oldu ama logitech resmi servisini aramıştım. logosoft tu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 maili buldum. 2012 imiş yuh. mail adresi var adamın imzada fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bana 100'e mekanik satın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar