Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://www.hp.com.tr/products/photosmartcams/photosmart707_overview.htm Çok anlamamda sizce bu makine nasıl? (360$+kdv civarı fiyatı)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 26 Aralık 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Güzelmiş bayada işe yarar hani :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Sizce nasıl bir bölüm?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 O Bölümün bilgisayar donanımı ve yazilimyla ilgili olduğunu düşündüm ve alt başliklarında bakincada hep bilgisayarlarla alakalı olduğunu gördüğüm için buraya açtim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 dijital kamera bir nedir?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Donanım be.. Kelime anlamıyla nedir? Gerekli olan her türlü malzemeye sahip olmak.. Daha ne kadar geniş olabilir?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu dağıtmayın lütfen..Ben o bölümün bilgisayar için olduğunu düşündüm doğru yada yanlış.Eğer yanişsa mod arkadaşlar gereğini yaparlar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 26 Aralık 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mon arkadaşlar ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar