Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://www.hp.com.tr/products/photosmartcams/photosmart707_overview.htm Çok anlamamda sizce bu makine nasıl? (360$+kdv civarı fiyatı)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 26 Aralık 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Güzelmiş bayada işe yarar hani :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Sizce nasıl bir bölüm?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 O Bölümün bilgisayar donanımı ve yazilimyla ilgili olduğunu düşündüm ve alt başliklarında bakincada hep bilgisayarlarla alakalı olduğunu gördüğüm için buraya açtim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 dijital kamera bir nedir?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Donanım be.. Kelime anlamıyla nedir? Gerekli olan her türlü malzemeye sahip olmak.. Daha ne kadar geniş olabilir?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu dağıtmayın lütfen..Ben o bölümün bilgisayar için olduğunu düşündüm doğru yada yanlış.Eğer yanişsa mod arkadaşlar gereğini yaparlar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 26 Aralık 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mon arkadaşlar ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Öne çıkan mesajlar