Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu hangi oyundu yardım topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki bir oyun daha vardı, şöyle :

robot gibi adamlardan birini kontrol ediyorsunuz yine ilerlemeli tarzda oynanan oyunlardan biri. Bölüm bölüm, bölüm sonu yaratıkları var, ilk bölüm ormanlık bi alanda başlıyordu, hadi bilin bakalım nedir bu.

:) kazık oldu biraz ama daha fazla hatırlayamıyorum ne yazık ki[signature][hline]
Mesaj tarihi:
benim aradığım bi street fighter versiyonu var zeromuydu bilmiorum böyle dallama bi herif vardı dövüşen gri bişiydi ryu'nun ken'in duruşları fln böyle lastikimsiydi unuttum ismini ya çok seviodum o versiyonunu bütün ölümleri ezbelemiştim küçükken o atari bana zimmetliydi sanki 1 jetonla oyun bitirirdim unutum birisi yardım etsin pek bi ipucu yok ama:([signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
Slm Run & Gun diye bir oyun duyanınız var mı ? Basket oyunu ama streethoop deil.Herkes onla karıştırıyor.NBA ligi eleme usulu oynanıyo 4 yarı var 2 yarıda ponpon kızlar devreye giriyor. Oyunu buldum indirdim ama bir türlü çalışmadı indirmedigim bios update i kalmadı bu oyunu oynayabilen arkadaslar var mı? Bende oyun baslıyor ama ekran karanlık ve kitleniyor hemen.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...