barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 copry said: http://onedio.com/haber/burclarin-illallah-dedirten-ozellikleri-180491 aslan, yengec ve yay efsane olmus ahaha. çok gaddarmış. ama tutmadı benim burç için. süper biriyim sanırım o yüzden olabilir. istisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 linke göre işsiz güçsüz alkolik bi adam olcakmışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burcum başak, yükselenim ikizler olması lazım. duyan kaçıyor. titizlik olayı hariç gerisi doğru sanırım. 1920x1080 masaüstünde tek ikon koyucak bile boşluk yok. muhtemelen 2-3 sayfa daha gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 barbu said: copry said: http://onedio.com/haber/burclarin-illallah-dedirten-ozellikleri-180491 aslan, yengec ve yay efsane olmus ahaha. çok gaddarmış. ama tutmadı benim burç için. süper biriyim sanırım o yüzden olabilir. istisnalar kaideyi bozmaz. aslan misin? egonun kaynagi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kova için menfaatçi, dedikoducu ve yalancı deniyor.. ne diyorsunuz corpy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 AtlaraFisildayan said: burcum başak, yükselenim ikizler olması lazım. duyan kaçıyor. titizlik olayı hariç gerisi doğru sanırım. 1920x1080 masaüstünde tek ikon koyucak bile boşluk yok. muhtemelen 2-3 sayfa daha gidiyor. yazik sana yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kadınlar matinesi yapmamıza az kaldı. Siz zeytinyağlıları sarın ben sigara böreklerini kızartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 copry said: barbu said: copry said: http://onedio.com/haber/burclarin-illallah-dedirten-ozellikleri-180491 aslan, yengec ve yay efsane olmus ahaha. çok gaddarmış. ama tutmadı benim burç için. süper biriyim sanırım o yüzden olabilir. istisnalar kaideyi bozmaz. aslan misin? egonun kaynagi ne yoo alakam yok aslanla. zamanında o egoyu yükselten kızı bir bulsam zaten çok kötü şeyler söyleyeceğim. kaldık bu şekilde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: kova için menfaatçi, dedikoducu ve yalancı deniyor.. ne diyorsunuz corpy? benim menfaatimi de dusunuyor , dedikoduyu benimle yapiyor , yalan soyledigini hic hissetmedim soyluyorsa da basarili yani ( soyliyceksen boyle soyliyceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kızların balığı sevmesi lazım ya. romantik momantik filan böyle. neden sevmiyorlar..seven var da yani hepsinin sevmesi lazım. illa kıro mu olag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kova menfaatçi olabilir evet. ama seni kırmadan çıkarını sağlar. terazi gibi koç gibi ağzını kırıp köşede bırakmaz. ukala olduğumuz da aşikar. arkadan konuşma konusuna pek katılmıyorum ama çıkarı için konuşabilir. ama genelde konuşkan olmadığı için konuyu karşı taraf açması lazım. ve miskinlikle procrastination sanırım en önemli traitler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 esh burç muhabbetinin ileri gelenlerindensin bu arada. bir ara penisini kontrol et. içeri kaçmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 beni şöyle savunan sevgilim olmadı, hep boyu devrilsin deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 adam ciddi ciddi burçlar hakkında yorum yaptı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 barbu said: esh burç muhabbetinin ileri gelenlerindensin bu arada. bir ara penisini kontrol et. içeri kaçmış olabilir. ne alaka bee ne basit bir hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yapcaz tabi olm, birini tanımanın en kolay yolu. önyargı yerine, burcuyla yargılayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kovalar 29 santimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kimin yalancısısın kermit onu da açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 oğlaklar 8 santimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 içip içip gelmiştir gene dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Llama said: DA2019 said: Metroseksüel olm, ne gayi. Burç işinde çok ekmek var. Edit. pfff. burç konuşarak hiç ekmek yemedim la ben deneyim o halde de hiç bilgim yok nerden başlıcam Öncelikle burçların genel özelliğini öğreneceksin. Yengeç duygusaldır, terazi dengesizdir, akrep kıskançtır, koç lider ruhlu macerasever, çabuk sinirlenir, hemen sakinleşir vs gibi. Sonrasında kıza burcunu ve yükselenini soracaksın. Üzerine de kahve falı baktın mı, ohhh. "sana 3 vakte kadar bir kısmet gözüküyor, 3 gün mü deseem, 3 saat mi.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 noldu lan 8 santim diyince bi cevap verme zorunluluğumu hissettin foto kullanarak ahahahaha demekki 8 santim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 pascalnouman said: kim o diğer koç cıksın ortaya adgasjd Benim Numan, buyur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kız erkek farkediyor ya burçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 peki yükselen ne normal burç ne. neden ikisi de önemliymiş. kızlar açıklasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar