dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Her burca girerim farketmez dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 akreplerde öyle 25 yaşa kadar.. seks .. 25 den sonra immffss sekksss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burçsuzuyla da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: iç kulvardan yay güzel geldi ama bu koçuk padokta kalması beni çok üzüyor :( translation ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hiç mi at yarışı izlemedin corpy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 güzel gelememiş yay tam. biraz gelmiş o kadar. yetmemiş. yaylar yeto diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Burcum koç, yükselenim yengeç. Duygusal bir maceraseverim anlayacağınız. Lan, oy kullananlar içinde tek koç ben miyim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iyicene gaye bağladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: hiç mi at yarışı izlemedin corpy typo var sanmistim sdfsdfsd cok duz anlatmissin halbu ki ne demek istedigini ama y kromozomum olmadiindan altinda ne yatiyo acaba diye irdeledim sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Llama said: iyicene gaye bağladık Metroseksüel olm, ne gayi. Burç işinde çok ekmek var. Edit. pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne yalan söyleyim aslan olduğumu söylediğimde bir ıslanma oluyor ortamda "oh, aslan demek" vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gene nasıl gaye bağladınız ben kız dedikçe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 forumdaki tek kız bile kova diyosa, bu yarışın galibi belli gençler. lesser burclular kenara çekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sen selpakla dolaş nako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 DA2019 said: Metroseksüel olm, ne gayi. Burç işinde çok ekmek var. Edit. pfff. burç konuşarak hiç ekmek yemedim la ben deneyim o halde de hiç bilgim yok nerden başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o sevgilisine ayıp olmasın diye kova diyor, dimi arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Nako said: ne yalan söyleyim aslan olduğumu söylediğimde bir ıslanma oluyor ortamda "oh, aslan demek" vs. ben ikizler dedim mi etrafımda kimse kalmıyor aslan nasıl hakket iyi mi aslan desek ilgi çekimi anlat bakayım detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kumaş mendil var kurutuyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ben şimdiye kadar boğa, ikizler ve kovaya girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sen daha hiç bir şey görmemişsin o zaman neutrino, daha neler var neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://onedio.com/haber/burclarin-illallah-dedirten-ozellikleri-180491 aslan, yengec ve yay efsane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kim o diğer koç cıksın ortaya adgasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 koç iyi burç ya. dünyada sadece koç kova ve akrep olsa çok daha iyi bi yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 copry said: http://onedio.com/haber/burclarin-illallah-dedirten-ozellikleri-180491 aslan, yengec ve yay efsane olmus ben buna hakaret davası açsam kazanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: o sevgilisine ayıp olmasın diye kova diyor, dimi arkadaşım? yoooo , objektif acik ara kova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar