diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 böyle bi kitap vardı bende küçükken. adı tam olarak bu muydu şimdi hatırlamıyorum. bu kitabı okuyup okuyup , verdiğim cevaplarla mahallenin abilerinden çok dayak yedim lan zamanında. hatta hiç unutmam , yeşil plastik askerlerim vardı , onlarla dışarda oynarken bu abilerden biri geldi , bana olan hırsı geçmemiş olucak ki , cebinden çakıyı çıkardı , aldı askerlerimi bi kafasını bi ayaklarını kesiyodu " abi napıyon yeaaa" diye ağlarken , "kelle paça yapıyom amuğa godumun" dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 snappy answers to stupid questions olmasın onun esas adı? MADS dergisinin yayınıydı gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 heee evet öyle olabilir adı. zaten çevirmedir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ahahah son cumleye cok pis güldüm rep ahahshajdalskd nedense gozumde canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ingilizce bilmiyorken (yaş 6 fln işte) resimlerine bakıp babama okuturdum ne diyor diye. çok sevdiğim bir seridir. ama çok alışıyor insan böyle cevap vermeye malesef sdasjkld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benim kitap böyle karikatürlü değildi. keşke bndan olsaymı bende de daha pis özümser daha çok dayak yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Q: Did you catch that fish? A: No, I talked him into giving himself up. A: No, I was sitting here minding my own business when the crazy thing jumped into my pail. A: No, it's a plastic model to get people like you to start fascinating conversations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi günlük hayatta sürekli şu cevapları veriyorum yüzbaşı bariz'i anmamak için ama çevremdekilerden mi yoksa benden kaynaklı bi sıkıntıdan dolayı mıdır nedir sürekli offf pff diye cevap alıyorum. gerçi sorunun biraz ben kaynaklı olduğunu düşünüyorum da yine de hırsızın hiç mi suçu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 boyle konu gorunce aklıma direkt su geliyor; muhabir: cengiz kurtoglu icin arabeskin peygamberi diyorlar? müslüm gürses: ben öyle bir peygamber göndermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ahah be güzel kitapmış lan bu benim neden olmadı bundan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben bigün iyi yorumcu olurum ama sen hep çirkin kalacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar