Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubai

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

zaten para kötü ya. suanda 120 ulkede faliyet gosteren 30 tane fabrikasi olan multinational sirkette yakin sartlarda calistigimi dusunursek ve teklifi yapan firmanin da orta olcekli bir Turk firmasi oldugunu dusunursek epey sacma zaten.

Dubai wonderland diye dusunerekten zevkli olur lan diye bir anlik dusundum sadece, belki daha sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

parası çok az. net söyleyebilirim. 5 defa falan geldim. hatta şimdi de buradayım. yaşamak isteyeceğin tarz bölgeler biraz pahalı. dubai marina'ya bak mesela netten. oradaki evlerin senelik kirası 40-45 bin tl filanmış. buraya yakın zamanda gelecek bir arkadaş sormuştu. onun dışında tabiki yaşanır o paraya da ama forumdan az çok bildiğim kadarıyla tr de gayet iyi bir yaşantın var. Dubai'de millet porşlara, ferrarilere binerken sen anadola binince üzülürsün. club'a gidip kaldırdığın kızın senin 5 katın maaşı olduğunu duyduğunda gücenebilirsin filan.

gerçi yaşamak için kaç lira harcıyorlar bilmiyorum. ben hep otelde filan kaldığımdan, turist gibi düşünüyor da olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...