wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Programı olan var mı aranızda? Yalandan stres atıyorum ama yutubla bi yere kadar dedim belki aynı kafadan insanlardan daha bilgili olanı vardır falan. Var mı? Vingthora soracaktım lol nub der diye çekindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bunun oyunu var ya ps3te ondan oynasana :D baya iyi kardiyo yaptırıyor the fight lights out olması lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Hahaha güzel fikirmişte işin stres atma kısmı da var abi. Birine sinirlendiğimde yüzünü yabışdırıp aazına aazına vuruyorum.. Yok ya öyle yapmıyorum da iyi geliyor arada yalan yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 torbaya cesitli yumruklar atiyorsun. program bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Küçük süprizler mi yapayım torbaya aqilacığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 supriz olmaz, adamin is yumruk yemek. boyutu sana bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 torbaya dalıcan işte terleye terleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dambılla vur yapıyodum ben bi ara. tokat at bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 osmanlı tarzı ama BAMMMMMMMMMMMMM BAAAAAAAMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 vahşi erkeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 torba evdemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 orçun o imza ne ya dasflaf safdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 orcun seni ozledim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bende aldım, jab jab right yapıp durayı planlıyodum ha 2 aya dempşi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Killer said: orçun o imza ne ya dasflaf safdk master nabion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 comboluyosun en o çok o yoruyo. pace tutturuyosun kardio tipi çalışma yapmak istiyosan birincisi parmak ucuna kalk zıpla sağ sol leanleye leanleye 1-2 çıkar çok güçlü vurarak pace olmuyor tabi mantıklı vurman gerekiyor ki kum torbası düzgün salınsın ritimli bir şekilde çalışabil falan 5 dakikalık setler iyi zor ama 3 başlangıc için iyi 1.5 dakika ara sonra tekrar 3 falan. böyle böyle arttırırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Cons said: torba evdemi Salonda abi torba ses vs sıkıntı değil Şöyle yapıyorum şuan farklı bir şeyler önerebilir misiniz diye bir sorayım dedimdi https://www.youtube.com/watch?v=-YuOvQ6DzGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sistemli vuruşu varmış lan. ben de vuruyodum saçma sapan bide geri tutmakla uğraşıyodum. hafifti ama benimki 25kg falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kısa periyodlar dışında bam güm vurmak diye bişi yok zaten. genel olarak sporda da öyle birşey yok. ikinci roundda adamın ciğerlerini eline verirler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 işte bende öle ibliyom. böle 1 dakka combo sonra sal sonra bi dakka combo sal diye sey ediyom. yay cekerdende öle yapılıyo kasları düzenlemek kondüsyon sağlamak için aynen yapıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ilk başta böyle 3 dakika 1-2 çalışmayı deneyin. 3 dakika pace koruyabiliyosanız 3'lü kombolara geçin. 3lü dediğim işte 1-2 üzerine sağ kross. sonra tekrar 1-2 sol kross falan böyle böyle stabil istediğiniz yere vurup kum torbasını ritmini ayarlayabildiğiniz durumda bi 3lü bi 4lüye geçin falan filan. bide araya lean dodge oturtursanız zaten artık o teknik çalışmaya başlamaya giriyor. 1-2 ayaklar sabit sağa sola lean tekrar 1-2. falan bu yorar ama biraz böyle böyle devamı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 HA en önemli şey yumruk atarken nefes verecen hızlı bi şekilde yoksa baya boşa gider yaptığınız hareketler. her yumrukta sert bi şekilde ağızdan nefes vericen. ARTİZLİK olsun diye veriyoruz o nefesi zannediyo insanlar ama o baya önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 benim bir hasımım var 65 kilo fln 65 kiloluk kum torbası yaptırabiliyor muyuz önce demosunu oynuyayım sonra satın alırım hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi iyi güzel çalışıyosunda dogru yumruk atmayı bilmek de önemli yumruk atarken bel ve topuk hareketileri falan önemli fıtık olmayın kondusyonun falan artar ilerde bam güm yanlıs girersen bide uzun süre sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Nefes işini artık otonom yapıyorum ben, zaten nefessiz ilk 3 dakikaya yetemez pek insan sanırım :D Karşıdan karşılık veriyorlarmış gibi çalışıyorum genelde. Hatta beceremedim lan dediğimde ayna var tüm duvar geçiyorum iki bakıyorum kendime napıyorum falan. Mayısa üyeliğim bitince burada muay thai öğreten bi abinin yanına çırak gideceğim sanırım tam karar veremedim ona ama net bi şekilde iyi ki bir de şöyle yapayım demişim diyorum şöyle bir düşününce ki aslında pek bir şey yapmıyorum ona rağmen yani ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar