Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kum Torbası Kardio

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

comboluyosun en o çok o yoruyo. pace tutturuyosun

kardio tipi çalışma yapmak istiyosan birincisi parmak ucuna kalk zıpla sağ sol leanleye leanleye 1-2 çıkar

çok güçlü vurarak pace olmuyor tabi mantıklı vurman gerekiyor ki kum torbası düzgün salınsın ritimli bir şekilde çalışabil falan

5 dakikalık setler iyi zor ama 3 başlangıc için iyi 1.5 dakika ara sonra tekrar 3 falan. böyle böyle arttırırsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta böyle 3 dakika 1-2 çalışmayı deneyin. 3 dakika pace koruyabiliyosanız 3'lü kombolara geçin.

3lü dediğim işte 1-2 üzerine sağ kross. sonra tekrar 1-2 sol kross falan

böyle böyle stabil istediğiniz yere vurup kum torbasını ritmini ayarlayabildiğiniz durumda bi 3lü bi 4lüye geçin falan filan.

bide araya lean dodge oturtursanız zaten artık o teknik çalışmaya başlamaya giriyor. 1-2 ayaklar sabit sağa sola lean tekrar 1-2. falan bu yorar ama biraz

böyle böyle devamı gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Nefes işini artık otonom yapıyorum ben, zaten nefessiz ilk 3 dakikaya yetemez pek insan sanırım :D Karşıdan karşılık veriyorlarmış gibi çalışıyorum genelde. Hatta beceremedim lan dediğimde ayna var tüm duvar geçiyorum iki bakıyorum kendime napıyorum falan. Mayısa üyeliğim bitince burada muay thai öğreten bi abinin yanına çırak gideceğim sanırım tam karar veremedim ona ama net bi şekilde iyi ki bir de şöyle yapayım demişim diyorum şöyle bir düşününce ki aslında pek bir şey yapmıyorum ona rağmen yani ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...