Xaero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Japonlar yapıo abi... [hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 alla degisik bir olay[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 eheh bu kacıncı lman:) ordaki ücgenlerin olusturdugu (aslında olusturamadıkları) dikdörtgenin köşegeni düz deil.. yani aslında o dikdörtgen deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 japon teknolojisi adamlar küçültmekte usta nası öyle küçük elektronikler yapıyorlar ortada.. adam alıyor 65 i yapıyor 64 :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 daha önce resimli falan açıklamıştım bunu. bulamıyorum ama şu an.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: CEDAY, 20 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: eheh bu kacıncı lman:) ordaki ücgenlerin olusturdugu (aslında olusturamadıkları) dikdörtgenin köşegeni düz deil.. yani aslında o dikdörtgen deil :) Krallar gibi dikdörtgen işte olum ben mi yanlış görüom yoksa[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 İyide teorik olarak zaten imkansız şeklini bozmadan onu yapmak abi düşünün bi 8x8 64 tane kareyi alıp şeklinin bozmadan nasıl 5x13 65 tane kare yapıcaksın elinde olmayan bir şey yaratıyosun. Adamlar ayınısını size kareli matematik defterinde yapamaz bence[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Alın deneyin kareli bi kağıtta[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bi kere o iki üçgen biri altta biri üstte birleşmesinde adamlar şekille oynamışlar deneyin kağıtla olmaz işte artan bi kısmı yokmuş gibi göstermişler[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Adamlar iki yan köşeyi olması gerkenden (edit: 0,07cm) kısa uzun göstererek 1cm kare fazla demişler. ps: Her karenin köşenin bir cm olarak alınca Yani kısacası 4,93'e 13 olcak [hline] [Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Şubat 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 abi bak dediklerini basamak basamak yaparsanız sebebini anlarsınız.. 1-bir dik ücgen cizin 2-bu ücgenin herhangi bir dik tabanına(farzedelim b kenarı) paralel ücgeni bölecek sekilde bir dogru cizin. 3-bu dogruyla hipotenüs (en uzun kenar) arasındaki acıya A1 diyin. 4-Çizdiginiz dogrunun paralelindeki tabanıyla (b kenarıyla) hipotenüsün arasındaki acıya A2 diyin. 5-A1=A2 dir. (Paralellikten dolayı) 6-Acılar eşit olduguna göre sin/cos/tan(A1)=sin/cos/tan(A2) :) 7-Şimdi buna göre yukardaki dikdörtgenin sagındaki dik üçgene bakın.O dik ücgenin icindeki kücük ücgenin tangantı 2/5. Ama büyük ücgeninki 5/13. (Tangant=karsı kenar/komsu kenar) 8-Onun bir dik üçgen olabilmesi icin tabanlarının paralel olması gerekir. Bu da acılarının eşit olmasını gerektirir. Ama acılar farklı. Yani onlar paralel deil. Dolayısıyla o bir dik ücgen olmadıgı gibi büyük parça da dikdörtgen deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 CEDAY harcanıon olum sen buralarda :P[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 hadi lemn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 hatta ben bi topic açmıştım bir yerlerde.. xaero gibi matemetiğie merak saldığım günlerde..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Ne merağı olum işim olmaz okul mokul tokatlamışım kasamam hipotenüs falan fıstık zaten bi bokada yaramıomuş 4 işlem harici diğer matematik konuları :) Toplama , çıkartma , çarpma , bölme rulzzzzzzz gerisi yalan :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 köşegeni oluşturan kenarların eğimleri eşit değil[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 O 4.93e 15 cm diktörtgeni oluyo gibi geldi ban aam neyse[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bütün sayılar eşittir diye bişi duymuştum kanıtı vardı; a ve b herhangi iki sayı ve t = a + b olsun. a + b = t Her iki tarafı a - b ile çarpalım: (a + b) . (a - b) = t . (a - b) Dağıtalım: a kare - b kare = t . a - t . b Yeniden düzenleyelim: a kare - t . a = b kare - t . b Her iki tarafa t kare/4 ekleyerek kareye tamamlayalım: a kare - t . a + t kare/4 = b kare - t . b + t kare/4 (a-t/2)nin karesi = (b-t/2)nin karesi Her iki tarafın kare kökünü alalım: a - t/2 = b - t/2 a = b[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Abi biz yanlış bölümler açıoz bence. Matematik Clubu falan açsak deli olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: XaeroFarb, 20 Şubat 2003 12:40 tarihinde demiş ki: Toplama , çıkartma , çarpma , bölme rulzzzzzzz gerisi yalan :) Bir de Laplace dönüşümleri vardır ki, sorma, bir eğlenceli bir eğlenceli..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: ShARkY, 20 Şubat 2003 23:17 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 20 Şubat 2003 12:40 tarihinde demiş ki: Toplama , çıkartma , çarpma , bölme rulzzzzzzz gerisi yalan :) Bir de Laplace dönüşümleri vardır ki, sorma, bir eğlenceli bir eğlenceli..[hline]Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya..www.ethernass.com LOL [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bencede tg'lar esit degil :) egimler birbirini tutmuo once 3/8 soora 5/13 :)[hline] :| İmza :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 lol manyamış buralar arkadaşlar takmayın kafanızı bunlara ne güsel okullar tatil olmuş bilgisayar oynayın karla oynayın kardan adam yapın burnuna zeytin koyun gözüne havuç koyun ...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 oho ben bu topici görmemiştim. ama konuya ait resimi yeni gördüm.aramaya inandım aradım yoksa yeni bi topic açacaktım. bu arada resim görünmüyor ben göstereyim. bi daha tartışalım isterim :P bu matematik uydurma mı?[signature][hline]i love this game!Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin![Bu mesaj Fistan tarafından 26 Aralık 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bu çok eski bir şey var karelerde bir şike var zaten.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar