sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 alanlar rapor versin gönderdiler mi göndermediler mi diye :D ayrıca spompas vatan'ı ve aral'ı arayarak resmen çomak soktu olaya ufhdasufhudash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 vatan aradı paramı geri yoaltıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Abi zararınıda karşılasınlar bitcoine yatırsam şu kadar dakika içinde 100 dolar karım vardı filan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sabonis said: Seru said: bu 12'liklere 2.5 disk takılmıyo mu? takılmasa bile problem olmaz. sonuçta oyunun kurulum dosyayı olsa bile en yüksek 5 gb gördüm sanırım aynı anda 3 oyun oynamazsan problem yok. disk takılıyosa zaten bunları konuşmaya değmez. 2.5 takılıyo işte 3.5 diil. bende fazladan 3.5'lar var ama 2.5'luk yok. aynı anda 2 oyundan fazla oynamam zaten aslında. fifa/pes + 1 single oyun şeklinde gider. almak şart diil mi yani hdd. 12gb bu şekilde yetiyor? haa 3.5 yalnız hiç takılmıyodu ps3'e. her oyun kurulum istemiyor bazıları sadece 300 mb falan atıyor, kurulum dediğim de ön kurulum zaten. sony oyunları oynayacaksan rahat aynı anda 5 6 oyunu oynayabilirsin o diskle problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 spompas said: vatan aradı paramı geri yoaltıyorum paramı değil oyun istasyonumu verin bana deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yine girmiş stoklara veriyolarmı ps3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi pes2014 oyun fiyatı yazıyor, gorsellerde de oyun var. sadece urun ismi yanlıs, bundle falan kafa karıstırıyor. ps3 gonderirler umuduyla almayın sakın. ps3 kategorisi altında yok zaten boyle bir urun. 12GB ps3 599TL. http://www.vatanbilgisayar.com/oyun-konsollari?br=SONY&k3=Ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar