hunty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 HDD lazim. Benim aldigimda yoktu. 500gb disk aldim. Yalniz yuvasina oturmasi icin surgusu olmasi lazim kesin isteyin. Ben surgusuz kartonla falan destekleyip soktum ama baya baya zordu. 2 yildir calisiyor sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Seru said: bu 12'liklere 2.5 disk takılmıyo mu? takılmasa bile problem olmaz. sonuçta oyunun kurulum dosyayı olsa bile en yüksek 5 gb gördüm sanırım aynı anda 3 oyun oynamazsan problem yok. disk takılıyosa zaten bunları konuşmaya değmez. 2.5 takılıyo işte 3.5 diil. bende fazladan 3.5'lar var ama 2.5'luk yok. aynı anda 2 oyundan fazla oynamam zaten aslında. fifa/pes + 1 single oyun şeklinde gider. almak şart diil mi yani hdd. 12gb bu şekilde yetiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 psx3 joystick olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hayır ps3x = 200 liraysa x = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yalnız orada yazan fiyattan satışını veriyorsa ürün sitede, değiştiremezler ürünü yollamakla yükümlüler yanlış fiyat girmeleri onların sorumluluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ne demek değiştiremezler sdfdsf hiç sözleşmeleri okumuyonuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 http://www.teknosa.com/urunler/119961852/sony-ps3-12gb-konsol-pes-2014-bundle-ps3-oyun şu aynısı sanırım en azından foto ile aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Tüketici hakları mahkemesinde o sözleşmeleri bir bir yedirirler, bunu biliyorum ben. Sitede yazdığı fiyattan satışını verip onaylıyorsa o ürünü yollamak zorunda o fiyata. Yamuk yaparlar da ürünü yollamamazlık ederlerse tüketici hakları mahkemesinde çatır çatır hem parayı da ürünü de alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 zorunda falan değil yollamak saçmalamayın yahu. o zaman ben işe giriyim vatanda, bu fiyatları update'leyen eleman olmaya kasiim, pusuda bekliim, 6 ay sonra en baba ekran kartlarının cpu'ların fiyatını 1 lira yapiim indirim sırasında, 10.000'lerce satılsın, vatan batsın. bu mudur yani hasdufuah. ha atıyorum 100 tane satmıştır, PR rezaleti olmasın diye bir şey yapmaz, yollar, ayrı konu. tüketici mahkemesi tabii ki tüketicinin elinde büyük bi koz ama bu tarz bir durumda işleyeceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 arayıp bulamadım şimdi birisi örnekli koyar bu kıvamda bir sözleşmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 alan oldu mu bu bundle ı ben alıp guitar heroları doldursam mı diyorum ya. yani gercek mi deal tabi o da var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bluray player için bile alınır ya aslında aldım geçen ben bi tane ps3 çocuk vazgeçti çok ucuza sattım diye 2 gün sorna geri verdim sdf xbox takılıyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 fin sen xboxcı adamsın ne işin var 2. el leş ps lerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 beyler sakin olun aral i arayıp harassladım ortada karışıklık ciddi sanırım valla ben siparişi verdim dedim cingenelik yaptırmayın dedim. görsel yanlış olmuş olabilir dendi e ozmn bunlde nedir dedim oda yanlış yazılmıstır dedi aynı yazı şekline teknosada ürün bulunmakta ve ben birebir fotosuda dahil oldugu için aynısı sanıp siparişimi verdimd edim ürünümü ne zaman kargoalrsınız? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bluray player için almıştım ya star wars saga bide lotr falan var daha izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 spompas said: beyler sakin olun aral i arayıp harassladım ortada karışıklık ciddi sanırım valla ben siparişi verdim dedim cingenelik yaptırmayın dedim. görsel yanlış olmuş olabilir dendi e ozmn bunlde nedir dedim oda yanlış yazılmıstır dedi aynı yazı şekline teknosada ürün bulunmakta ve ben birebir fotosuda dahil oldugu için aynısı sanıp siparişimi verdimd edim ürünümü ne zaman kargoalrsınız? =) Gerçekten vermiş olsan bu fiyat üzerinden ve yollamamazlık ederlerse tüketici hakları mahkemesinden hertürlü alırsın o ürünü yada paranı geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 stokta olmayan ürünü nasıl satın aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 stoğa girdi alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oha iyiymiş şimdi alırım bu itler çirkeflik yapar parayı iade etmez onun yerine hediye çeki verirler sdfs bi kişi alsın sonuca göre alayım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 beyler cabuk alin düzeltiyorlarmış birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 404 abi yollamıycaklarki paranızı geri vercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ederler parayı da 1 hafta sürer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 gg kaldırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Abi sen aradın hep senin yüzünden uyandılar sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ahahah iyi zerglediniz adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar