Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aral ps3x bundle

spompas

Öne çıkan mesajlar

Seru said:

bu 12'liklere 2.5 disk takılmıyo mu?

takılmasa bile problem olmaz. sonuçta oyunun kurulum dosyayı olsa bile en yüksek 5 gb gördüm sanırım aynı anda 3 oyun oynamazsan problem yok. disk takılıyosa zaten bunları konuşmaya değmez.

2.5 takılıyo işte 3.5 diil. bende fazladan 3.5'lar var ama 2.5'luk yok. aynı anda 2 oyundan fazla oynamam zaten aslında. fifa/pes + 1 single oyun şeklinde gider.
almak şart diil mi yani hdd. 12gb bu şekilde yetiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Tüketici hakları mahkemesinde o sözleşmeleri bir bir yedirirler, bunu biliyorum ben.

Sitede yazdığı fiyattan satışını verip onaylıyorsa o ürünü yollamak zorunda o fiyata. Yamuk yaparlar da ürünü yollamamazlık ederlerse tüketici hakları mahkemesinde çatır çatır hem parayı da ürünü de alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

zorunda falan değil yollamak saçmalamayın yahu. o zaman ben işe giriyim vatanda, bu fiyatları update'leyen eleman olmaya kasiim, pusuda bekliim, 6 ay sonra en baba ekran kartlarının cpu'ların fiyatını 1 lira yapiim indirim sırasında, 10.000'lerce satılsın, vatan batsın. bu mudur yani hasdufuah.

ha atıyorum 100 tane satmıştır, PR rezaleti olmasın diye bir şey yapmaz, yollar, ayrı konu.

tüketici mahkemesi tabii ki tüketicinin elinde büyük bi koz ama bu tarz bir durumda işleyeceğini hiç sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sakin olun
aral i arayıp harassladım
ortada karışıklık ciddi sanırım
valla ben siparişi verdim dedim
cingenelik yaptırmayın dedim.

görsel yanlış olmuş olabilir dendi
e ozmn bunlde nedir dedim
oda yanlış yazılmıstır dedi
aynı yazı şekline teknosada ürün bulunmakta ve ben birebir fotosuda dahil oldugu için aynısı sanıp siparişimi verdimd edim ürünümü ne zaman kargoalrsınız? =)
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

beyler sakin olun
aral i arayıp harassladım
ortada karışıklık ciddi sanırım
valla ben siparişi verdim dedim
cingenelik yaptırmayın dedim.

görsel yanlış olmuş olabilir dendi
e ozmn bunlde nedir dedim
oda yanlış yazılmıstır dedi
aynı yazı şekline teknosada ürün bulunmakta ve ben birebir fotosuda dahil oldugu için aynısı sanıp siparişimi verdimd edim ürünümü ne zaman kargoalrsınız? =)

Gerçekten vermiş olsan bu fiyat üzerinden ve yollamamazlık ederlerse tüketici hakları mahkemesinden hertürlü alırsın o ürünü yada paranı geri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...