THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hep sigara ile ilgili topicler gormeye basladim ve insanlarin nasil sigaraya basladigini merka ettim varsa aranizda yazmak isteyen yazsin:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 İnsanlar sigaraya genelde özenti, arkadaşların arasında kabul görme ihtiyacı vesaire gibi sebeplerle başlıyor.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ba$LamadIm ve ba$LamIyacağIma inanIyorum...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 içerek başladım[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 harikasin[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 biliyorum[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Arkadaşlar zaten sigaraya k*çınıza sokarak başlamıyorsunuz.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bende[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ben de gördüm[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Nerde gördünü lan?[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ulan 10msg var 10uda alakasiz vazgectim sormuyorum[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 içtim ve başlamış oldum şaka bi yana arkadaşın çatıdaydık denedik beraber özenti falan değil[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 iyi de neden denediniz? Yani durup dururken yerde sigara buldunuz da hadi deneyelim mi dediniz?[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 asteroth tam yazmak icin actimki sen sormussun soruyu benim yerime[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yoo merak ettik peder meder içiyordu nasıldır bu meret diye güzel geldi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bizim arkadaş bi kere yerde bi tane sigara buldu içilmemiş. Aldı içti başladı :) Ben başlamadım ve iğrenirimde sigara içmekten. Çoğu arkadaşım içer Çoğunluk özenti merak ve kederden içiyor. Ama benim başıma o kadar çok şey geldi geçti içmedim. Sigara içmeyin alkol alın daha iyi daha temiz daha güvenli daha rahat daha karizmatik. 4 seneden beri anneme sigara almam her defasında söyler ama ben almam. Bırakın kendisini paketine bile dokunamıyorum :) Sadece bi kere puro içtim oda çok köü sarhoştum. Hatırlamıyorum tadınıda çükolatalı bişeydi.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Tamam işte özenti oluyo o zaman[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 olay çıkacak gibimisanki?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya özenti falan değil kardeşim zaten bırakmaya çalışıyorum sporu da bıraktım iyice abandım içki ve alkol tüketimine[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Prawler şarapçı olma yolunda adım adım ilerliyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya sigara içmiyorum 3 gündür.. Alkol da almıyorum ama spora gidemeyecek kadar yorgun hissediyorum kendimi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Helal olsun sonuna kadar arkandayım![hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Prawler ot olma yolunda adım adım ilerliyor...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 arkadaşlar şurda ciddi bişiler konuşuyoruz[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ben ciddi söylüyorum zaten yahu..Sigara kullanıcılarına acırım bırakmaya çalışanları da kutlarım.[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar