SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Boo rezılsın ııyyh :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hayır dur! demiştim kız arkadaşa bir keresinde.Arkamdaki kapıya ulaşmaya çalışıyordu. O anda ellerim onu durdurmak ileri uzanmış ve onun nerelerine dokunmuştu acaba :D kalabalığın içinde :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konya da abim'in (cok yakınız akrabadan öte abi'm diyorum) yanına gittim kendisi selcuk unıv'den mezun olmustur askerliğini yapmıştır ve selcuk unıversıtesının kampusunde eskı beraber okudugu ev arkadaslarıyla net cafe işletiyor.Neyse gittim yanlarına 1 hafta kalmak ıcın hatun ortamları cok ıyıdır hem kafa dagıtırım hem oyalanırım hemde eskı ayrıldıgım hatunu unuturum dedım atladım otobuse gıttım. Gunler cok ıyı gecıyor delı dolu falan cafede kasaya falan oturuyorum gelen hatunların bayanların haddi hesabi yok.Eglenıyoruz falan.Aksam eve gittik 4 kısıyız 3 arkadas kalıyorlar normalde gece saat 2 falan sahur yapıcaz oturduk sofranın basına emre abı efe senın amcanı vurmuslardı dımı nasıl oldu anlatsana dedı bana bende abı sorma ya kürtler ıste pis adamlar para için vurmuşlar dedim falan dedım (burdakı kurt lafı benım agzıma cok alıstı kurtten kastım pıs ınsan anlamında dogulu anlamıda degık kesınlıkle hatta nette falan arkadaslarıma kürt derim şakalaşırken) tam o sırada masanın altından emra abım ayagıma vurdu ve mutfaya gıttı arkadan bende gıttım olm lan bu adamların 3'üde kürt dedi dumur oldum kızardım hskktr lan dedim içimden sonra halimi düşünün salona döndüm ama kıpkırmızıyız abi falan ayağı cekiyorum ertesi gün bursa'ya döndüm zaten. - - - 2. mağmam ise. Olympus Uo shard'ına staff a alınacaktım.Mail geldi sizi en kısa zamanda arayacagız diye.Olympus'ta oynayan yakın bı arkadasım var bu msn'de onlıne oldu bende buna saka yapayım dedım ve msj yazdım lan rafet ben staff'a gırdım dedım.Buda hadı lan ne guzel oyundamısın falan dedı evt oyundayım nıckım Kütküt dedim hadı ya falan dedı neyse sevındı.Tam bu sırada owner oyunda kontrol edıyormus sanırım playerlerı agac patch e karsı bızım arkadasın yanına gelmıs pat dıye cıkmıs al bakalım su baltayı su agaca vur demıs bızım arkadasta owner'ı ben sanarak buna saka yapıyorum sanarak sktr lan mcık ezıkmısın lan efe falan demıs.owner'de garibim star'a cekmıs bak özür dile seni affedeyim falan demıs arkadasa ama arkadas hala ben sanıyor bunu ve saka yapıyorum sanıyor sonra sktrı lan salak falan demıs ve banlanmıs bana msn'den ana bacı düz gitmeye başladı tel ıle aradı lan akcaya gelme ebenı s.kcem senın falan dedı sonra anldım olayı ama hehehehehe yarılmıstım ortadan ıkıye.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 konya olayı güzelmiş :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Demin arkadaşımın başına geldi; Çocuk bana soruyor abi ne yapıcam falan kız hayır diyor falan derken.Ben bomba bir söz söyledim ve sonuna "de" ekini koydum.Bu arkadaş "de" ekinide kopyalıyor ve şakkkkkk diye kıza past edip yolluyor.Kız diyor "arkadaşların mı benle çıkıcaktı sen mi.." çocuk hala şokta :) Bundan sonra copy/paste kullanmıcam diye yemin ediyordu en son :D [signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 26 Aralık 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bir gün kuzenler kız tavlamaya çalışıyorlar tabi ben Yıldızlara bakıyorum iice dalmışım bunlar bana kızları oyala demiş bende yıldızlara bakıom he tmm die geçiştirmişim sonra tabi kızlar konuşuyor fln bende yıldızlara bakıyorum sonra bi baktım kızlar yok bizimkiler geldi kızlar nerde dedi bilmiyorum dedim sonra kızlar mesaj çekti sizin kuzen bizle konuşmuyor fln dediler tabi ben ne diyeceğimi bilemedim :-) böyle bi yere odaklandımmı dünyayla bağlantım kesilir benim sonra kızlara anlattım fln ama tabi iş işten geçmişti :) ama o anda yıldızların manzarı çok güzeldi pişman olmadım desem yeridir:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: DuNgEoN, 26 Aralık 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Demin arkadaşımın başına geldi; Çocuk bana soruyor abi ne yapıcam falan kız hayır diyor falan derken.Ben bomba bir söz söyledim ve sonuna "de" ekini koydum.Bu arkadaş "de" ekinide kopyalıyor ve şakkkkkk diye kıza past edip yolluyor.Kız diyor "arkadaşların mı benle çıkıcaktı sen mi.." çocuk hala şokta :) Bundan sonra copy/paste kullanmıcam diye yemin ediyordu en son :D oy oy oy offffffffffff[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 su an yerin dibine girmeyi deilde keske olmamıs olmayı isterdim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Öne çıkan mesajlar