paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, Anakartımda 2 tane ekran kartı takabileceğim slot mevcut. Birine HD5770 ve diğerine de FirePro tarzı bir kart taksam sistem yer mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neyi yer mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 nvidia olsaydı bir karta physx çözümleme görevi verirdin öbürünü de genel işlerin için kullanırdın ama amd de böyle bir özellik olmadığı için sanırım ilk slottaki kartı default alır. oyunlar da sıkıntı çekmezsin çünkü onlar hangi kartı kullanabileceğini içeren yazılımlar ile birlikte geliyor ama anladığım kadarıyla 3d modelleme ile uğraşacaksın ve işte o zaman firepro yu değil 5770 i görür. yıllar önce optimus destekli bir laptop almıştım ve hep cpu üstündeki kartı görüyordu, ne yaparsam yapayım asıl ekran kartını görmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, Certhas benim kapalı zarf usulü attığım soruyu çözmüş. Aynen soru bu; oyundu falandı derken HD5770'i kullanayım ama modellemede FirePro aktif olsun. Gerekirse monitörleri de ayırırım, dert değil : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kullanmadigin karti kapatirsin abi, nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Iki farkli ekran karti islem gucunu de kullanabilmek istiyor adam kapama degil amaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi takarsın iki kart. istediğine öncelik verirsin çalışır, neyi yer mi anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 salih dayı you're drunk, go home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, Esh said: abi takarsın iki kart. istediğine öncelik verirsin çalışır, neyi yer mi anlamadım ben? 'İşte 2 farklı karakterde kartı takıp öncelik tanımlaması yaparak kullanabilir miyim' di demek istediğim :) Hep SLI falan tarzı beraber çalışmalardan bahsedilmiş ama oyun/internet/ofis=HD5770, catia=FirePro tarzı bir eşleme yapamam diye düşünüyordum hep. Burada yazar 'yer mi' derken 'yapsam olur mu' demeye çalışmıştır (:P) Silp git başımdan... hatta 2 hafta sonra adeks'e gel, yanağından makas alayım B)- Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar