Juaxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 merhabalar... Türkiyenin ilk ve tek Mu Online oyunu 1 sene önce hizmete girdi ancak pek rağbed olmadı.. MU Online nedir ? Mu Online : Diablo benzeri 3D bir { uo cuların seweceğini dü$ünüyorum } Yaratık keserek level kasiyorsunuz.. level kasmak da o kadar zor değil.. www.muonline.gen.tr'den üye olabilir dosyaları indirebilirsiniz.. Dosyalar kısmında DarkLords Mu.bat diye bir dosya war onu Program Files için içerisine atip Launcher.exe den oyuna girebilirsiniz.. account lar 24 saat içerisinde aktive ediliyor. ßilginize.[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Pol.r.ghp.ras.pli { †heron L'†horne } Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ] ↓↓↓↓↓↓↓↓↓ †heron Luppe Juaxx Xaern ↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İlk açılan server nasıl tutmadı ? Adamlar kafeden açmalarına rağmen o bağlantı ile 150 kişi limiti koyma zorunda kaldılar lütfen arkalarından konuşmayalım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 MU Online Sunucusu Acmak Icin Telik Hakkı Almak Falan Gerekmiyormudu ?[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Benim pek ilgimi cekmiyor ya o npc oldurup level kasma isi, sacma geliyor.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 rağbed = rağbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 +Paticik Forumları +Oyunlar / UO emülatörleri +MU Online ?:?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acmsz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 muhjahah tabi rabet olmaz biz zamanında o darklords u sadece taramayla çokerttik babam ewden açılan server bukadar olur yakında saglam server goreceksiniz yurtdisi 100Mb baglantimizla yeni serverimiza bu yakında beklerim[signature][hline]AcMsZ MuOnline Admin www.mythonline.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Rtuk please.ayrıca account alınmıoyer kapatılmıs ne diye acarsınız ki boyle topicleri hem adam yok diosun hemde acc kapatıysun...[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz... [Bu mesaj thedarkride tarafından 25 Aralık 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 thread'i reklama bagladilar fake ile, oda guzeli ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juaxx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 < ben Mu Online'in arkasindan konu$madım.. İlk açildiği zamanlar çok az rağbed wardi ancak $imdi 2 serverde full bu saat 9:00 dan itibaren herkes akin ediyor.. > Tabii herkersin görüşü ve oyun anlayı$ı farklı herkes npc keserek level kasmayi pek sewmeyebilir ancak ileride ultima gibi güçlenebiliyorsunuz.. Dark Wizardlar Somulation a ilerliyor level 100 olunca. Level 350 olduktan sonra Mu Onlinenin Sitesinden Level i sıfırlayıp yeniden kasiyorsunuz.. ßu da böyle ultima online gibi akıpppp gidiyor..[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 leveli sıfırlayıp kasmak mı ben mi yanlış anladım :D[signature][hline]Dust in the wind, all we are is dust in the wind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bence ultima online gibi iyi bir senaryoya sahip degil. Level kasiyorsunda amac ne ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Aradhell, 25 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki: leveli sıfırlayıp kasmak mı ben mi yanlış anladım :D evet böylece daha kolay level atlıon saçmalık ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ultima'da skill'lerini sifirlamak gibi birsey oluyorsa bu woov derim ben.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: acmsz, 25 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki: muhjahah tabi rabet olmaz biz zamanında o darklords u sadece taramayla çokerttik babam ewden açılan server bukadar olur yakında saglam server goreceksiniz yurtdisi 100Mb baglantimizla yeni serverimiza bu yakında beklerim php zamanında ben yazmıstım siz asp zamanında sql injection yapmısınız bu onların gözardı ettiği bi konu olmuş bi asp sux diyorum ve bu sizin marifetiniz değil msin zaafiyeti[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ultima dan sonra geçilecek oyun yok bence en tatlısı UO.[signature][hline]Dust in the wind, all we are is dust in the wind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Erutan, 25 Aralık 2004 12:24 tarihinde demiş ki: said: Aradhell, 25 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki: leveli sıfırlayıp kasmak mı ben mi yanlış anladım :D evet böylece daha kolay level atlıon saçmalık ya kasıosun level 350lere kadar daha sonra level çok zor gelmeye başladığından çarını resetliyorsun işte diyelim x inci reset statların x * 200 gibi başlıyorsun o tür değişik oranlar filan...[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Aradhell, 25 Aralık 2004 12:29 tarihinde demiş ki: Ultima dan sonra geçilecek oyun yok bence en tatlısı UO. katiliyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ultima Online şirinlik ve ilk çıkmasıyla mu online denilen oyundan daha çok saygı ve sevgi duyucaktır haliyle. Kaldıkı bu kadar basit bir oyunun ultima online gibi bir oyunla karsılastırılması gercekten üzücü.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 nihohaha eternal artı 500 veriyorum sana Mu online da Sadece as kes biç exp atla okadar ama uo da her yöne eğilebiliyorsun uo yuda hala oynatan etken bu bence[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Şu an Türkiye'de UO sallanıyorsa açılan kalitesiz sunucular yüzündendir.UO ile Mu Online karştırılması yanlış.[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yalnız adamlar MU online diyor siteye giriyorsun Arcadia'dan çalınmış yan bir menüde Ultima Online yazıyor tepeye bakınca abzurt bir ninja bu sayfa ne? hangi oyun bu CS felan demeyin atlarım ha.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: acmsz, 25 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki: muhjahah tabi rabet olmaz biz zamanında o darklords u sadece taramayla çokerttik babam ewden açılan server bukadar olur yakında saglam server goreceksiniz yurtdisi 100Mb baglantimizla yeni serverimiza bu yakında beklerim * feyk account kokusu alır feyk feyk *[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slimmer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sakın muo dosyasını indirmeye kalkmayın actıgın zaman yor system is hacked dio sonra makine göcüo basıma geldi daha yeni yaptırdım..[signature][hline]Hayatta Bir Dengedir Fakat Bu Dengenin Bir Kaynağı Varmıdır?? (Hiç Düşünmeyin İcinden Cıkılmaz Bir Hal Alıyor..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yok bole bisey[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar