Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MU Online

Juaxx

Öne çıkan mesajlar

merhabalar...

Türkiyenin ilk ve tek Mu Online oyunu 1 sene önce hizmete girdi ancak pek rağbed olmadı..
MU Online nedir ?
Mu Online : Diablo benzeri 3D bir { uo cuların seweceğini dü$ünüyorum } Yaratık keserek level kasiyorsunuz..
level kasmak da o kadar zor değil..
www.muonline.gen.tr'den üye olabilir dosyaları indirebilirsiniz..

Dosyalar kısmında DarkLords Mu.bat diye bir dosya war onu Program Files için içerisine atip Launcher.exe den oyuna girebilirsiniz..
account lar 24 saat içerisinde aktive ediliyor. ßilginize.[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez
Uzaktir Memleket Gidilmez !!

Pol.r.ghp.ras.pli { †heron L'†horne }
Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ]
As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ]
Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]

↓↓↓↓↓↓↓↓↓
†heron
Luppe
Juaxx
Xaern
↑↑↑↑↑↑↑↑↑
Sosyal ağlarda paylaş

< ben Mu Online'in arkasindan konu$madım.. İlk açildiği zamanlar çok az rağbed wardi ancak $imdi 2 serverde full bu saat 9:00 dan itibaren herkes akin ediyor.. >

Tabii herkersin görüşü ve oyun anlayı$ı farklı herkes npc keserek level kasmayi pek sewmeyebilir ancak ileride ultima gibi güçlenebiliyorsunuz.. Dark Wizardlar Somulation a ilerliyor level 100 olunca. Level 350 olduktan sonra Mu Onlinenin Sitesinden Level i sıfırlayıp yeniden kasiyorsunuz.. ßu da böyle ultima online gibi akıpppp gidiyor..[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez
Uzaktir Memleket Gidilmez !!

Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ]
As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ]
Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
acmsz, 25 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki:
muhjahah tabi rabet olmaz biz zamanında o darklords u sadece taramayla çokerttik babam ewden açılan server bukadar olur yakında saglam server goreceksiniz yurtdisi 100Mb baglantimizla yeni serverimiza bu yakında beklerim

php zamanında ben yazmıstım siz asp zamanında sql injection yapmısınız bu onların gözardı ettiği bi konu olmuş bi asp sux diyorum ve bu sizin marifetiniz değil msin zaafiyeti[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 25 Aralık 2004 12:24 tarihinde demiş ki:
said:
Aradhell, 25 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki:
leveli sıfırlayıp kasmak mı ben mi yanlış anladım :D

evet böylece daha kolay level atlıon saçmalık ya

kasıosun level 350lere kadar daha sonra level çok zor gelmeye başladığından çarını resetliyorsun işte diyelim x inci reset statların x * 200 gibi başlıyorsun o tür değişik oranlar filan...[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız adamlar MU online diyor siteye giriyorsun Arcadia'dan çalınmış yan bir menüde Ultima Online yazıyor tepeye bakınca abzurt bir ninja bu sayfa ne?
hangi oyun bu CS felan demeyin atlarım ha.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
xharloan

Sosyal ağlarda paylaş

said:
acmsz, 25 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki:
muhjahah tabi rabet olmaz biz zamanında o darklords u sadece taramayla çokerttik babam ewden açılan server bukadar olur yakında saglam server goreceksiniz yurtdisi 100Mb baglantimizla yeni serverimiza bu yakında beklerim

* feyk account kokusu alır feyk feyk *[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...