Somon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 beyler anne dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 2 defa özel mesaj yolu ile insan gibi rica ettim. çok rahatsız edici lütfen sil dedim. cevap dahi vermedin. Ahmet Salih BOZDAŞ. Bekle abicim. Bundan sonra yatıyorum pusuya. Seni bir paticik buluşmasında denk getirirsem, bu söylediğin şeyi öyle ulu orta bu kadar rahat söylemenin ne gibi bir karşılığı olduğunu sana göstereceğim. Bu mesaj bu tarih burada kalsın. O mesaj da orada kalsın. Caps yapacağım bunu ben görsel ekleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 chrome arkandayız kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 chrome atar yapma sonra yine özür diletcekler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Beyler Jim pisman sanirim. Feysbuk resmi boyle uzuntulu gibi. Jim ozur dilesin barissinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 chrome noyandan dayak yiyen değil mi xunn'un yaptığı şey terbiyesiz ahlaksız ve onursuzca ama söylediği şey gerçek dışı / iftira / çamur bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Red said: chrome atar yapma sonra yine özür diletcekler sana. Kim ozur diletecek agaboy, anne lobisi falan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 DoruK said: chrome noyandan dayak yiyen değil mi xunn'un yaptığı şey terbiyesiz ahlaksız ve onursuzca ama söylediği şey gerçek dışı / iftira / çamur bir şey değil ahahah abi bu ne daha fena ajklsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yok aga. bu bambaska bir sey artik. gidecegim bulacagim tek basinayken yakalayacagim ve hic acele de etmeyecegim bir anlik sinirle. durduk yere arch enemy yapti beni kendine adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 DoruK said: chrome noyandan dayak yiyen değil mi xunn'un yaptığı şey terbiyesiz ahlaksız ve onursuzca ama söylediği şey gerçek dışı / iftira / çamur bir şey değil asdlhjasdaslsfsdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gece gece eğlendirdi topik beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Jim_E_Rustler said: chrome said: o değil de bağzı iğrenç kadınlar bir şey yaptıktan sonra sizi öpmeye kalkıyorlar. bu çok iğrenç bir davranış. tutup camdan fırlat yani. İyi de abi sanıyo musun annen sana iyi geceler öpücügü vermeden önce babanı saksolamadan geliyor?Annen hala iyi geceler öpücüğü veriyorsa sıkıntı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Off anne dendi gene, bu deaha agir oldu hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 anne kelimesi yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 a**e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar