Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Dün photoshop u indirdim ve kurcalamaya başladım. İlk çalışmam.Biraz sırıtıyor ama gene de bişeye benzedi =) Edik:Lütfen eleştirin beni ... [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 24 Aralık 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 LAN KRİTİKIL APDEYT LAN! ne yapmam lazım dikkatinizi çekmek için? Stikideki updatei oku ve ona göre edit yap lütfen.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kafanın büyük olması resmi karikatürize etmiş gayet iyi bence. ama biraz daha çaba sarfetseydin daha büyük bir resim yapsaydın daha süfer olurdu.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 elimde sadece 1 resim vardı.Onu da evire çevire resme uygun hale getirmeye çalıştım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bi de doku olarak da uygun hale getirmeye çalışsaydın bence. şahsi tavsiye surata resmin geri kalanında olduğu gibi dramatik ışıklar yerleştirmen. ve akabinde tüm resme bi smart blur veya paint daubs gibi bi filtre uygulayıp eşitlemen olabilir.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben o hemstırı tutan eli heykel sandım ahah çok fena parlatmışlar.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Aralık 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Komik olmuş John :D Minsc'in o karizmatik bakışlarının yerini tutmamış :-P hmm fotomontaj fena olmamış ama fotoşopla biraz oynayıp yüz'ü biraz yumuşat, biraz daha kalemle çizilmiş efekti verdirmeye çalış. Parmaklar/Zırh/Hamster'a daha uyucak bir Yüz efekti yapabilirsin, Fotomontaj daha başarılı olacaktır :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Karikatürize olamsında bır sorun yok, cunki minsc zaten yeterince komik bi karakter, Onun dışında yinede birazda küçülte bilirdin kafayı bırazda makul görürnürdü. Son olarak sectiğin poz cok hoş uymuş duruma, sanki şey diyo "hehe arada kafayıda soktuk bg2 ye hehehe"[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 öncelikle minsc olunmaz minsc doğulur :P şimdi kafayı monte etmişsin, yani foto monte etmişsin ama yağlı boya tablosu gibi birşeye monte etmişsin, çok sırıtıyor monte ettiğin yer için filtreleri kullan , efekt ver.resimin geri kalan kısmına uyum sağlasın.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kellemin tonunu resme uygun hale getirecek bir efekt bulamadım.Ne yapabilirim (kelleyi geri kalana uydurabilmek için)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 önce fırçalarla dramatik bi ışıklandırma yap. resmin geri kalanında olduu gibi. sonra surat kısmına paint daubs efekti uygula. bunu yapabileceğin en kolay yol, resmi komple kopyalayıp yeni layerda tamamına efekti uygulamak, ve soft bi fırça vasıtasiile geri kalanını silmekten geçer. bunları yaptıktan sonra resmi birleştir. ve tamamına bir efekt daha ver ki bütünleşsin. mesela az bi noise>blur>sharpen. bunları çok daha büyük çalışıp sonra küçültürsen de daha iyi sonuçlar alabileceğini söyleyebilirim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bi de horace in dediği gibi yapacağım ... (bu düzeltmeyi renkleri yaya yaya yaptım) Edit: Şu el olayını nasıl halledebilirim ?? [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...deviantART[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 25 Aralık 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar