1nfected Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Arkadaşlar 20 günlük baba olmam sebebiyle :) spor salonuna gidebilecek vaktim kalmadı. kalan 8 aylık üyeliğimi 1. elden devrediyorum. Spor salonun yeri ankara dikmen hürriyet caddesinde. www.sporty.com.tr salonun sitesi normal üyelik ücretinin ne kadar olduğunu tam bilmiyorum 8 ay için 450TL düşünüyorum (pazarlık payı vardır) İlgilenen arkadaşlar özel mesajla bana ulaşırlarsa telefonlaşıp anlaşabiliriz. İyi forumlar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 okulun karsisindaki yer galiba orasi fena degildi bi ay gittimdi ama sonra sınav sunum derken gg oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Dikmen'e göre kaliteli bir spor salonu. Aslında aklımda da vardı ama bir düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tebrikler taze baba :) ufaklığı da götür , erkenden başlasın spora işte niye devrediyosun ki üyeliği falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o fiyat ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 stimpak teşekkürler : ) arkadaşlar fiyatı düşürücem biraz daha ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Orası kapanmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar