imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 95 model corollamla katılsam geçerim herkesi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yasıtlarımda maraton koscak kadar cılgın yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kanuni said: basardim sanki hafiften. yok ya şişmek istemezler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 arkadaş anlamadığınız şey şu. millet belki hakkaten bred pittin fight club halindekinden 1gr fazla kas kazanmak istemiyor. saçlarını bile öyle yapıp birebir aynısını yapmak istiyor. siz adama sinirlenip saçma sapan laf sokarak anlatmaya çalışıyorsunuz. sonra biri gelip kalkmıyormuş diyince AMA TROLL BU, TROLLENİYOR BÖLÜM diye ağlamaya başlıyorsunuz. kendi arasında bile paso tartışan ve kendi kendilerini "trolleyen" bir grup varken, başkası trolledi diye ağlamayın. gene gayet güzel konular açılıp tartışılabilir. sizin ağladıgınız gibi değil durum. yeni filan da değilim ki bok atasınız. biliyoruz işte. eski halini de biliyoruz. gene vardı troll o zaman da. düzgün mesaj da vardı. saçma sapan bu olaylara takılıp uzatmasanızi hatta uzatsanız bile gene güzel ve bilgilendiri mesajlar geliyor buraya da. sizin tek taktığınız şey bölüm modunun çok ama çok nadir uğrarken hala mod kalması. azcık dürüst olun bari. dürüst olmayanın protein tozuna ateş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bacağını kaldıramayanlar öfkelendi ama mod olmadığı için elleri kolları bağlı kaldı. sıkıntı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 @barbu Killer said: olm istesen de öyle olaman kasma. kassan da olaman hiç bişekilde olaman. insanlar olamıycakları şeyleri baştan istemediği için tepki gösteriyorum ben boyum 1.80 75k kaslı plaj vücudu istiyorum diyene laf eden yokki. herkes aygır olmak isticek diye bişey yok OHAUAHAS ŞİŞMEK İSTEMİYOUM YAE 15 cm kolla bunu diyenlere lafım var yap fit vücut takıl yani 50kiloluk vitaminsizlere zaten bu işin kolay olmadığını anlatamıyoruz dert o. ben olympiayı izleyip rateliyorum ya da türkiye federasyon yarışmacılarını falan ama o kadar iri olmak istemiyorum. he ben olur muyum? olurum. niye zaten bu işle paso uğraşıyorum. kendime bi hedef koydum onun için çalışıyorum millet zannediyoki bi sabah kalktın bi baktın damarlı 50 cm kol asdfka dalga geçilen o fit vücut isteyen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 alakası bile yok abi banane kim mod olursa olsun , dedigin gibi bilgilendirici bir mesaj varsa bile 10 trolün arasında kaybolup gidiyor o insanın bisey yazmaya sevki kalmıyor , sonra vücutcuların cükü kalkmıyor iceri dogru büyüyor bunu mu görmek zorundayım ben antrenman programlarımı konusucagım yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sen aldın mı geniş bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Voys verdim link soruna cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 para biriktiriyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ÖMde dediklerimi yapıyon mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 antreman programlarını ayrı konuda konuşacaksın. senden önce bile vardı troll burada. hatta o çok ciddi tartışmaların döndüğü konularda. şimdi ağlamak neden? ulan senelerdir görmesek yicez de neyse. gidip ayrı konuda tartışabilirsiniz. her konuda ve her bölümde troll mesaj var patide. eskiden de vardı adı troll değildi. işin boku çıktığında da gidip yeni konu açarsın. mod olsa da değişmeyecek birşey. pipili konu kapanırdı ama diğer konular içinde kaynayan elli tane pipili mesaj vardı. hatta şimdi gelip atar yapan kanuni bir video koymuştu ki çoğu mesajdan daha iyi troll mesajıydı. timsah gözyaşları dökmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 evet aldım creatine , loading phase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 herkesi banlayalım bence. 3 ay nadasa bırakalım bir şöyle düzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Killer said: Fistan said: isteyen istedigi bolume yazar sanane killer tabiki öyle de 2 satır laf konuşucaz diye 2104231 tane troll mesaj görmek hoş değil. iyi kötü şurda salona giden herkes benim gibi tepkilidir şu duruma da bunu açarak yine nefret edilen adam ben oldum. sorun değil dgksasd. garbıçla eğlence yeni gelenler gayet troll cirit alanları. şurda birine fag bile diyemiyorum artk düşünün ne haldeyim KSDAASDF yok artık herkesi teşvik kötülemek yok killer değişti o mesajları ayıklamak senin sorunun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kanuni said: http://body-world.net/wp-content/gallery/kai-greene/kai-greene-10.jpg hani soldaki zaten suradaki kimse oyle degil. bir jagger ama oda daha lean daha bir atletik. abim sagdaki gibi olmak istemiyor, soldaki oldu yetti basardi onu sagi istemiyor. sağdaki orc mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 @fistan @barbu bapsilerim canım patidaşlarım troll tabiki her zaman var ama 2 anlamlı postun arasına 124921 post troll yoktu. onu diyoruz şurda 2 3 salona giden adam olarak. full ciddi çekilmez zaten de konu konuşulmuyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kanuni said: Voys verdim link soruna cevap. ? nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ya arkadaş ben de gidiyorum salona da neyı paylaşcankı yani? body yapan adamın forumda paylaşacağı ne vardırki? yeni çıkan aletleri mi tartışcaksınız ilaçları mı? azıcık işsiz olsam hepinizin dünya mesajını çıkartıcam troll yaparken ya da yeni başlamış birine sataşırken. hayır bi de bu forumda en az 2 sene troll=killer dı yani. 2-3 kişiyseniz de body ye kendini adamış bi tane body topic'iniz olur orada konuşur troll'ü feedlemezsiniz. bu topic'in açılma amacı troll en başta. bırakın seviyeli tartışmak isteyn üyeleriz ayaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 lise2deydim lan o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 adaylar kim değişsin demişsinizde şuraya mod olacak bi jager var oda istemiyor zaten sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 olm 30 kere seni aramıştım ya okuldan burağı arıyorum diye ne tükençti ya sdlf hatırladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 killer bölümün modu ben olacam bütün bodycileri banlıcam herkesi starting strengthe başlatıcam squat deadlift yapmayanı paleo uygulamayanları da banlıcam. izole çalışanları bölüme almıcam. Paso all lifts den breaking muscle dan videolar paylaşacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yoga yapsak kurtarırız la soris sen mod olrusan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 afhaasf dolapderedeydım o zamanlar paso küçükbeyoğlundaydım ondan bulamamışsındır ah bilgi ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar