Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Yavruyken başladı hala devam ediyor. Bir çeşit rahatlama terapisi gibi bişey. Bir süre mıç mıç yapıyor sonra transa geçiyor sonrada uyuyor. Sevmeyincede pis pis bakıp gidiyor. Sevilmeyi böyle öğrendi heralde. Normalde tek takılır beni rahatsız etmeyin der. Şimdi 9 aylık. Korkum yavruları olunca anneye dadanacak yavrulara bişey kalmıyacak :D http://www.facebook.com/photo.php?v=10152057227676877&set=vb.708871876&type=2&theater Buda trans anı; http://www.facebook.com/photo.php?v=10152057205776877&set=vb.708871876&type=2&theater Bunlarda extralar; Bunda kızımızla oğlumuz oynuyorlar; http://www.facebook.com/photo.php?v=10152057176251877&set=vb.708871876&type=2&theater http://www.facebook.com/photo.php?v=10152057222521877&set=vb.708871876&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bunu benim kedide yapıyo ya. kazak hırka ne varsa emiklemeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 benim kedi de yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Emmiyor ama mıç mıç süt çeker gibi koldan süt çekmeye çalışıyor. Birde kol istiyor kazak falan kabul etmiyor :D Yoksa Doris'te sakalımı yalıyor. Bilmiyorum bizim kedide ilk defa gördüm diğer kedilerde görmemiştim. Demek normalmiş :D Ama çok tatlı kolu patilerinin arasına alıyor mıç mıç mıç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 pamuk pamuk cok sirinlermis :3 ama thor oyle olmaz boyle olur ! dats ma thor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ya aslanların dostu diye bir program vardı NG'de orda filmi bile çekilmiş beyaz bir aslan vardı adı Thor'du ordan özendim :) Bender koyacaktım bender telafuz etmek zor gibi geldi. Doris'te okyanus tanrıçası demek. Thor tanrı oda tanrıça olsun dedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 oha ben de bi kopegim olsa adini bender koyarim diyordum sdfs. kopek icin baya guzel bir isim bender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çok şirin ya, yalnız şu kedileri abi alıp evde yedirip yedirip pasiflora gibi yapmayın, görüyorum hep arkadaşların kedileri olmuşlar bi angus yürüyemiyor hayvan bütün gün yatıyor uyuyor, azcık koşturtun hırçınlaştırın hayvanı yalnız senin kedi mırr yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mırr derken anlamadım. Benimkiler kuru mamayı doyacak kadar yiyorlar. Arada haşlanmış et tavuk falan veriyorum Thor yine az yiyor Doris hiç affetmiyor. Benim yavrularım gayet fit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bana hiç bi kedi yapmadı lan böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Yarın kısırlaştırıyoruz Thor'u. Garip bir duygu kötü bir his. Ama böylesi daha iyiymiş. Mama kabını kaldırdım operasyon için. Garibim kabın sürekli olduğu yerde bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Hadi bakalım. Oldu da bitti maşallah diye gezdirirsiniz eheh. Evde beslenen kedinin kısırlaştırılması uçan sinek adına bile faydalı, üzülmeye gerek yok o yüzden. Yalnız kısırlaştırdıktan sonra beslenmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Obez olur yoksa. Bu arada benim sarmanla adaşlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ilk birkaç ay öğünunu mutlaka azaltın yoksa tombul bir kendiniz olur. Erkek kedi kisirlastirmasi 15 dk süren basit bir ameliyat, Endişeniz olmasın. Baya himbil olucak kedi, kendinizi alistirin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar