pontipati Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bu ne amk http://www.youtube.com/watch?v=lAvL7K6QxHM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi ben azerbaycan'dayım burası için de aynı şeyi diyor. sanırım bölgesel limitlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben de aynı ülkedeyim sanırım. bana sorma ben de izleyemedim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 çare VPN. Astrill VPN Üniversiteden arkadaşlarla 5 kişi ortak alıyoruz. Çok ucuza geliyor. Home Plan: 5 kişinin aynı anda aynı hesabı kullanmasını sağlıyor. 6 aylık hesap 40$ + 6 aylık Home Plan 30$ = Toplam 70$. 70$ = 152 TL 152 / 5 kişi = 30.4 TL kişi başı 6 aylık hesap 30.4 / 6 ≈ 5 TL aylık cillop gibi VPN. Dünya üzerinde bir sürü serverları var. İstediğiniz ülkeden bağlanın. Doyasıya tadını çıkarın. Edit:Hız konusunda hiçbir sıkıntısı yok. Üniversitede Astrill ile 100 mbit/s indirme yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 almanyadayım bazı videolarda GAMA müzik ile olan blabla dan ötürü bu ülkede bu video yayınlanmamaktadır yazıyor. genellikle müzik videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ünide mmo oynayamıyorum galiba vpn şart oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şimdi yapman gerekenleri step by step yazıyorum -upload eden adamın adına bakıyosun -adından deduction yapıyosun hangi ülkenin vatandaşı olabilir diye -sonra o ülkenin proxysini buluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 amarigada da calismii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 NoTwisT said: amarigada da calismii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar