Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bs,miner,tinker Insciption,tailor Karakterlerim bitti.Bu akşam 2 insciption char daha kasıp sonra ,1 pure mage bir de pure warrior kasıcam.Sonra ver elini action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Allure- said: Scribe karakter macrodayken, küfürden 5 gün jail yedim ya. Acıklama olarakta, makrodayken birisinin annesine küfretmişim. Neyse artık. ekran görüntüsü iste asdsa. eskiden bu tarz jaillerde delil olarak ss alınıyor, isteyen oyuncu olursa mailine atılıyordu zira. gerçi yönetim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 .ihbar ile o anki konusmaların gm'e ss olarak gidiyor zaten, video'ları vardı sistemin nasıl calıstıgına dair. daha önce etmişsindir adam geç gelmiştir falan ama kesin etmişsindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sanal pc kullanımı ve multi arasında bir yanlış anlaşılma var. Multi derken kastedilen, aynı cafede yada aynı evde yani aynı ip de oynayan oyunculardır. Bu durum, herkes bilgisayarın başında olduğu sürece sorun değildir. Benim evimde 5 bilgisayar var açtım hepsini para kasıyorum gibi bir kullanıma kesinlikle izin verilmemektedir. Aynı ipden giriş yapan oyuncular, bilgisayar başındalar mı diye kontrol edilebilirler. Aynı anda hareket etmeleri konuşmaları istenilebilir. Sanal pc kullanımı kesinlikle yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Dark_Soul said: Bs,miner,tinker Insciption,tailor Karakterlerim bitti.Bu akşam 2 insciption char daha kasıp sonra ,1 pure mage bir de pure warrior kasıcam.Sonra ver elini action. bu lagda gudlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Valla lag var ama çok can sıkıcı durumda değil.Actiona falan gidilmez ama tenha yerlerde pek sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 xbow alıp gz den oklamalık tam sdsfs skeletal knighttan +3 dropunu bitirdiler mi ya? düşmüo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dün gece bana düştü valla. cuma akşamı bi yerlere gidip item loota girişsek ya geç saatler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oyunda olursak olur GM ARÇIR DA var artık hıhıhı bu arada, süper bi spot buldum delucia da, böle adacık bitane, gate açıorm gidiorm pk yoksa energy field basıorm girişe çıkışa 7-8 ağaç var, toplayıp dönüorm hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ooo benim app archer a ok yapalım bir ara. dün gece bowcraft ı 60 layayım dedim sonra odun bulmak gerekti fln sadsaşdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 la guildi dragonlar bastı bir kaç adam geldi sonra dragonu kesti harita çıkardılar sanırsam anlamadım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 map ile geldilerse hazine bulununda dragon spawn olmuştur sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dworgian said: ooo benim app archer a ok yapalım bir ara. dün gece bowcraft ı 60 layayım dedim sonra odun bulmak gerekti fln sadsaşdk veririm ben sana, shafter çok işe yarıomuş. tüy toplasan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dworgian said: map ile geldilerse hazine bulununda dragon spawn olmuştur sanırsam he olabilir valla : ) adamlara da rezil olduk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 daldık adamlara geldi bizim eleman bana paralayz attı : ) sonra herifler de ne malsınız ya deyip gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kırmızı armor + kac oluyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 stealing ne yavaş artıyo yea. bu gidişle 2 hafta sürecek gm olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 moriarty said: moriarty said: PATRON ÇILDIRDI http://www.nebula.web.tr/?page_id=441&vendor=0d5e52 Blackrock Set - 1.750.000gp Bloodrock Set - 1.000.000gp Aqua Dragleat - 500.000gp Golden Dragleat - 500.000gp 1000 yün - 1.000.000gp Fresian - 475.000gp (Stok: 3) Silver Steed - 600.000gp (Stok:2) Elven Bow - 250.000gp (Stok:2) +9 Pike - 150.000gp +9 Katana - 150.000gp +9 Mage Robe - 75.000gp +12 Mage Robe - 120.000gp PATRON ANIMAL TAMING KASTI Mustang, Shire, Zos, Mid, Nightmare hepsi vendorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi gmledin mi tamingi? yok artık harbiden günde kaç saat kastın abi benim ebesinin nikahı kadar sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hep açık kaldı bi bilg 2 hafta civarı oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 la o firesian duruyorsa alayım la ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar