Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Vendorda update geldi; Yew bow (2 adet) Oak bow ve h.cbow (2 şer adet) Golem (1 adet) Toplam 100k bilet (tanesi 6 gp den 25k 25k ve 50k halinde) rare renkli deri set (şu an 5 adet fire robe rengi mevcut) (1. nesil boyalardan elimde var, her renkten 20 30 şarj kadar. bu bağlamda sipariş alabilirim) black dye tube (1 adet) Az sayıda silver ve üstü ingot (toplu halde ekledim hepsinden az az var belki alan olur hani) Silver altı ingotlar (stoklara göre her birinden 300 ila 500 arası) Iron ingot (6k kadar stok) agapite set (3 adet) shadow set (3 adet) Dreagleat sweing kit (1 adet) cannon (şu an 3 tane ekli ama stokta 10 tane kadar daha var satılsa eklicem) tp - 50 pack (sipariş alınır) fire robe (1 adet) fire crystal (1 adet) siyah mage robe (sipariş alınır) pack halinde 5 at 5 lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 copper, bronze ingot falan vardı. sattın mı onları? satmadıysan ben alıp, gorget yapıp bilete ceviricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Abi en son satılmamıştı. vendora bakmak lazım akşam. ama quest sıfırlandığı için gitti gider sanırım. edit: gitmediyse fiyat düşürüp sana veririm akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 toggie said: copper, bronze ingot falan vardı. sattın mı onları? satmadıysan ben alıp, gorget yapıp bilete ceviricem. Bu arada, enchant kasan bir guild var galiba. sınırsız sayıda +lı alıyorlar. +3 ler için 1k bilet, +6 lar için 3k bilet fln gibi de uygun fiyat veriyorlar. skeletal knight keserek bile kasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Madenden trine, granite vb dusme sansı artmıs sanırım. Cok fazla tas cıkıyor, iron pek cıkmıyor pickaxe ile. Dün 4-5 tur gittim madene, her seferinde 7k ticket geliyor. Üstelik trine'ları atmıyorum saksı yapmak için. Baya iyi oran, bu şekilde kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Vendor search ve diğer istatistikler açıldı bu arada. Bu benim vendor: http://nebula.web.tr/?page_id=441&vendor=0c7cf2 Bu da seninki: http://nebula.web.tr/?page_id=441&vendor=0a5e76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 craft karakter yoksa trineları ben çeviririm saksıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 toggie said: Vendor search ve diğer istatistikler açıldı bu arada. Bu benim vendor: http://nebula.web.tr/?page_id=441&vendor=0c7cf2 Bu da seninki: http://nebula.web.tr/?page_id=441&vendor=0a5e76 enem negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 var her sey, bi boya yok sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 lag mag, hosting degisimi nedeniyle oyuncusu sayısının azalması nedeniyle binek fiyatları falan costu iyice. sorunlardan once forest 40k, frenzied 150k falandı. ortalıkta binek de kalmadı, spawn sureleri ile mi oynadılar naptılarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Abi ben o bineklerin random olduğuna inanmıyorum hala. Ya da randomsa bile birilerinde fix belli spawnlar var. Geçen gün craft guildlerden 3 kişi muhabbet ediyordu, adam diyor ki "yaw zos bulmakta ne var, 30 dkk da bir spawn oluyor neredeyse, günde 5 10 tameliyorum ben" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yakaladıkları yerleri marklıyorlar, aynı yerde çıkma şansı var sürekli aynı yerleri ve etrafını geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 iyi ama spwan noktasında mı takılıyor binek? spawn oldugu noktadan basıbos sekilde rastgele uzaklasmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 o kadar çok tamer var ki uzaklaşamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 girdim oyuna nihayet 1 hafta sonra vendoru yalayıp yutmuşlar sdf 70m olmuş http://www.pr-squared.com/wp-content/uploads/2009/12/MrBurns.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Ben de tam "moriarty verdiğin 3m i geri vereyim mi abi?" diyecektim lskadjaskldjas. Vermiom =/. Triple villa alcam ben peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 adam milyon lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 mori beni guilde al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aliyim abi brit banktayım su an nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ne guildi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 70 m mi oha 6k param var toplam tüm accountlarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ha tüm charları sayarsak 100m civarı o zaman sdf. http://nebula.web.tr/?page_id=399 ilk sıradan girmişiz. http://i1.ytimg.com/vi/lVki_uc6Uyc/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Adamlar koca guild olarak kasiyorlar 70m ediyor. TEK BASIMA 4,4m, leather dye ve vendorda onlarca itemim var benim beaaa!!!!1!1!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yok lan koca guild degil olm. bu bendeki para sadece. guilddekilerden para lamyıoruz ki biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 E oyunda seni paso bank da geyikte goruyorum. Nasil kasiosun madem tek basina 70m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar