Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 toggie said: Şurada ne yazıyorsa o işte. http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=11520.0 Tabi ki çıktığı yerden çok uzaklaşmadan kapılıyordur ama çıkabileceği 680 nokta var. Hepsi marklayıp gezmek istersen buyur gez. böyle bir şey yapabildiklerine inanmak güç gerçekten. değişmiş demek. zamanında serverda gezip böyle çantadaki at şeklinde görünen spawn stone ları döşüyorduk çünkü. nasıl sağlamışlar randomize olmasını acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 spawnın 2 denesini relese edip, evime koymuştum zamanında :) hergün zos çıkıyodu ya la hey gidi hg hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 educated guess yapayım, spawn stone koymuyorlardır, direk yaratık summonlatıyorlardır. scriptle mümkündür herhalde bu? yani bi seerın gidip manuel eklemesi gibi, belirli sınırlar içinde random bi koordinata atıodur. he evlerin falan ustunde cıkma ıhtımalıde var lol. şey olabilir, birini görevlendirmişlerdir o manuel eklıodur oraya buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Dworgian said: böyle bir şey yapabildiklerine inanmak güç gerçekten. değişmiş demek. zamanında serverda gezip böyle çantadaki at şeklinde görünen spawn stone ları döşüyorduk çünkü. nasıl sağlamışlar randomize olmasını acep. kolay ya ver spawnlara hayvan gibi zaman aralıklarını, çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bir line üzerinde bir sürü spawn koyup uzun delay farklılıkları koymaları mantıklı olabilir. artariel gelse de anlatsa asdjasda ben de zos must fln tamelemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Valla bu sistemde tame kasıp binek kovalamak sacma geliyor bana. Piyasası dusuk bence. 150k'ya zos alınabiliyor. 2 saatlik iş. Forest 40k. Mustang 250-350k arası. nm, uni falan ucuk, gerisi erisilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 atların 4k lamanın 6.5k oldugu vendorlar var hatta birinde lama 4k gormustum işte onları istiyorum! bu arada, neden renksiz deri set satılmıyor vendorda? biri koysa yapsa, iron silah plate zırh ve normal deri set satsa trilyoner olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 toggie said: Valla bu sistemde tame kasıp binek kovalamak sacma geliyor bana. Piyasası dusuk bence. 150k'ya zos alınabiliyor. 2 saatlik iş. Forest 40k. Mustang 250-350k arası. nm, uni falan ucuk, gerisi erisilebilir. bana da erişsene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 in ex grav atacaksın spawnın biraz ilerisine, dire wolf lar seni görünce in ex gravın diger tarafına geçip onları oraya sabitleyip, lamayı alacaksın. bu yöntemle aşırı kolay tame'lemesi :) Dworgian said: bir de, lama spawnına dmg almayan direwolf koyup değerli binekleri boş bırakmak priceless. lama tamelemek must tamelemekten daha zahmetli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Yok zaten öyle yapıyorum da, yani lama da bunun olduğu serverda must için başında gargoyle fln beklemesi gerek bence ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Spawnlar random olduğu için yaratık yok. Olsaydı zaten sabit olurdu, millet de marklayıp gezerdi durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 reset'ten önce öleydi, abbys gibi kalabalık guild'ler sadece spawn action'ı yapıyodu 30 kişi, diğerleri bırak almayı uzaktan bile göremiyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Nightmare icin falan gate açılıyor, gemi ile gidiyorsun falan. Orada da korsan pvp'si dönüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Peki rastgele gezmek için map mi alsam ne yapsam. kaybolmadan gezip binek aramak da dert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 tracking kasacaksın ve koordinat sistemiyle takılacaksın. .map komutunu kullanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 tracking var zaten. .map nerede olduğunu mu söylüyordu. onu kullanarak gezeceğiz yani dağ bayır. çok zorlaştırmışlar valla. gezerken hayvana rastlayacaksın ve bu arada diğer 12381290382091 tamer rastlamamış olacak peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi eskiden haritada olanmak haftalar günler alırdı yürürken şimdi tık iki dkda oraya buraya gidiyorsun yürüyerek neden oluyor acaba bu bağlantı hızından falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 aha ph kapandı sanırım skill gelmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 lol gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bu arada niye silonun adı hala staff da onu anlamadım lskajdasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 onursal başkan yapmışlar onu ölene kadar orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bu silencer izmir toplantısında bir dayak yicekti var ya ne zor tutuyduk bizim abileri ya o zaman çok komik durumlara düşmüşüz uo oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 duydum duydum hahahaha. abi oyunda "seni bulursam..." diyen adamların yanına buluşmaya mı gidilir? saf işte abi. dövmek isteyen de çocuk, oraya giden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar