cihant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 clienti açmaya çalışırken "güncelleme dosyasına ulaşılamadı" hatası alıyorum,giremiyorum oyuna. sizde de çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 O cyanide in cevap verme tarzı bana saç baş yolduruyo böyle ağız burun dalmalık diye düşünüyodum sonra baktım adamın karakteri böyle demekki dedim adam kütük takoz yani yapcak bişey yok. Vendor olayını çözseler süfer olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 cyanide değil santiago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 moriarty said: santiago denen moderatör tip önce lordmuş gibi artis artis konuştu forumda boş yere ceza verdi falan. diğer playerda bana yapılan bu haksızlıga ses çıkarınca önce yalan söyleyip fakrlı analttı olayı sonrada kanıtları yok edip beni banladı. üstüne bi de yok muhatap aldıgıma şükret falan diyo. beni yalancı durumuna düşürmek için editledi falan yalan yanlış gösteriyo bide. beni savunan herkeside banladı forumdan benle beraber. bende itemları dagıtıp santiagoya saglam küfrede küfrede banlattım tüm charları bıraktım oyunu özeti bu. benden sonra bu haksızlığı gören moderatörlerden chronosta moderatörlüğü ve oyunu benimle beraber bıraktı. heh oyundaki herkesin oyundaki en saygılı en kibar adam oyundaki herkese yardım ediyor ne yaptınızda delirttiniz dediği kişi olarakta patiden birinin gelip haklılarmış banlamakta demesi beni şaşırtmadı. komunütütüü fiiiling işte. oha noldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 moriarty said: moonglowdaki vendorda 10 bloodrock 10 blackrock 20 verite set 20 valorite set falan yatıyo heralde o vendoru banlanmamış olsam verirdim sana da artık devredemem vendoru zatne insan akşamı bekler sdlkjsadkljaslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 archer sw lj tac 100 heal ve anatomy 83 83 olan karaktere ne kassam? heal ve anat ı 80 yapıp 100 magery 40 medit mi kassam yoksa 20 magery bırakıp, 100 parry kasıp heal ve anatomy mi 90 lasam heal anatomy 80 80 bırakıp 10 armslore 100 poi mi kassam öfff ha edit: arada 20 magery kalması lazım tabii runebook için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 arch, lj, sw, tact, heal, anat, 40 mage, 60 poi. sadece baltayla takılıcan yalnız, parry olmadıgından katana alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 neyse dedigin gibi yapcam edit: silaha poison da süreceksem 10 armslore lazım 30 mage yaparım edit2: ha sen poison atmak için dedin :D edit3: 90 90 anat ve heal yapayım da bari, 20 medit alırım edit4: öf abi ne poisonu setle gezicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 surmek icin arms lore mu gerekiyo lan harbiden? skiyim oyle sistemi afedersin. o zaman, 90 heal, 10 arms yapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 moriarty said: cyanide değil santiago admin falan da değil, mod yüzünden mi banlattın kendini ? naptın hacı ya, ben oynamayı bıraktım gerçi, tipler çok gerizekalı çünkü ama sen baya oynuyordun sanırım eskiden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 gelemiyorum abi haksızlığa iftiraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 açtılar zaten banı haksızlığı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 boşuna dağıttın itemları. gerçi vendordakileri satsan yine 3-5 m çıkar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ya abi bırakıcaksan item falan degil de vendor yeri istiyorum lutfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bu pokemonu tanıyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 vendorda 30m var abi zaten de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 şşş ayarlıyon mu vendor yeri şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 itemları ver len. bende dursun güvenli hem küfretmem lkasjdaslkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi santiago gidici yarın bakıcaklar ona o yüzden bırakmıyorum direndim ve kazandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 karakter silme kapalı ya. hayret bişey. gidip fencerımı değiştirmek istemiyorum ama şimdi ya ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 giden itemlarda gitsin nolcak yeniden kazanırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bari bi binek vereydin sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 zaten oyuncudan forum modu mu olur. nerde görülmüş böyle saçmalık anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Dworgian said: karakter silme kapalı ya. hayret bişey. gidip fencerımı değiştirmek istemiyorum ama şimdi ya ohoo .charsil mi ne var ya çar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar