Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O cyanide in cevap verme tarzı bana saç baş yolduruyo böyle ağız burun dalmalık diye düşünüyodum sonra baktım adamın karakteri böyle demekki dedim adam kütük takoz yani yapcak bişey yok. Vendor olayını çözseler süfer olucak
Mesaj tarihi:
moriarty said:

santiago denen moderatör tip önce lordmuş gibi artis artis konuştu forumda boş yere ceza verdi falan. diğer playerda bana yapılan bu haksızlıga ses çıkarınca önce yalan söyleyip fakrlı analttı olayı sonrada kanıtları yok edip beni banladı. üstüne bi de yok muhatap aldıgıma şükret falan diyo. beni yalancı durumuna düşürmek için editledi falan yalan yanlış gösteriyo bide. beni savunan herkeside banladı forumdan benle beraber.

bende itemları dagıtıp santiagoya saglam küfrede küfrede banlattım tüm charları bıraktım oyunu özeti bu.

benden sonra bu haksızlığı gören moderatörlerden chronosta moderatörlüğü ve oyunu benimle beraber bıraktı.

heh oyundaki herkesin oyundaki en saygılı en kibar adam oyundaki herkese yardım ediyor ne yaptınızda delirttiniz dediği kişi olarakta patiden birinin gelip haklılarmış banlamakta demesi beni şaşırtmadı. komunütütüü fiiiling işte.

oha noldu lan
Mesaj tarihi:
moriarty said:

moonglowdaki vendorda 10 bloodrock 10 blackrock 20 verite set 20 valorite set falan yatıyo heralde o vendoru banlanmamış olsam verirdim sana da artık devredemem vendoru zatne

insan akşamı bekler sdlkjsadkljaslk
Mesaj tarihi:
archer sw lj tac 100
heal ve anatomy 83 83 olan karaktere ne kassam?

heal ve anat ı 80 yapıp 100 magery 40 medit mi kassam

yoksa 20 magery bırakıp,

100 parry kasıp heal ve anatomy mi 90 lasam

heal anatomy 80 80 bırakıp 10 armslore 100 poi mi kassam

öfff

ha edit: arada 20 magery kalması lazım tabii runebook için
Mesaj tarihi:
neyse dedigin gibi yapcam

edit: silaha poison da süreceksem 10 armslore lazım 30 mage yaparım

edit2: ha sen poison atmak için dedin :D

edit3: 90 90 anat ve heal yapayım da bari, 20 medit alırım

edit4: öf abi ne poisonu setle gezicem zaten.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

cyanide değil santiago

admin falan da değil, mod yüzünden mi banlattın kendini ? naptın hacı ya, ben oynamayı bıraktım gerçi, tipler çok gerizekalı çünkü ama sen baya oynuyordun sanırım eskiden de
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...