Argoel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Esnaf said: ahhhahah abi çok komik ya. birde bu alkislarlayasiyorum da bağımlılık yapıyor arkadaş bir kere girdin mi 138012 video izlemeden çıkamıyorsun.götüyle muz soyan caponu izliyorum şuan ahahah sen yazınca ben de meraktan girdim baktım muz soyan adam başarılıymış := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Aiko said: muz ağacında olsan bile son sözümüz fenerbahçe AJKSDFALSVLDHALŞHSAŞKSJDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kermit said: muz değil palmiye kesin palmiyeye muz bulacam diye çıktı camış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 muz agacinda adanali, vur telefonun beline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 adanadan aldım satır yar fucker ben de fucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 imamizer said: bunun bile sevgilisi var... http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/emopete.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar