Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 copry said: Meyve sebze beni acıktırıyor zaten Muz harıc Erkek meyve olarak Muz yemeli zaten. Saf karbonhidrat ve çok çabuk emilir. Tokda tutar. Ama günde max 2. Diğer meyveleri yememeli erkek. Kadın gibi değil testo olan bünye. Kadınlar meyve diyeti de yapabilir mesela ama erkek asla. Testo üretiyorsan şeker almamalısın. Tam tersi östrojen üretiyorsan da yağ almamalısın. Şeker bir nebze alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Muzu çok seviyorsanız, çok yiyorsanız fazla fazla alın yiyemediğinizi lahman yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Nekro said: Ben bir keresinde 4-5 saat ac kaldiktan sonra koca bir poset haribo alip filme gitmistim. Ciktiktan sonra eve donemedim az daha bayiliyordum. Yolda inip yemek yedim hemen dizlerimin bagi cozulmustu resmen. Sonra sikinti bende mi yoksa sekerden mi diye bir daha denedim 4-5 saat ac kalip haribo yemeyi. Harbiden sekerdenmis yine aynisi oldu. Acken basit karbolardan daha cok uzak durmak lazim. yani baktir tabi ama o yaptigini 7 milyar insandan herhangi birisi yapsa ayni sey basina gelirdi. glisemik indeksi wikipediada okuyun en azindan,ne oldugunu mantigini anlayin, sonra da glisemik indeksi yuksek gidalari arastirin onlardan uzak durmaya calisin. bi de rafine tuz ve rafine sekerden uzak durmanin onemini tahayyul edemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aç karna ne yicez şimdi bir sonuca varıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ac karna kompleks karb protein yag yiyoruz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 normal yemek yicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 o değil de benim açlık ve tokluk şekerim 2 kere ölçüldü açlık 90 tokluk 80 1 yıl sonra açlık 80 tokluk 70 yemekten sonra bir uyku çöküyor yarebbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ren said: Kaliko said: Ac karnima bunlardan yiyin. bunelan koysana şöyle içinde peyniri kıvamıyla erimiş künefe. Off. Atin su koyluyu disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kamillosen konzentra 1 litresi 55 Euro imiş, günlük kullanım dozu nedir bunun. 100ml 16 Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Dworgian said: o değil de benim açlık ve tokluk şekerim 2 kere ölçüldü açlık 90 tokluk 80 1 yıl sonra açlık 80 tokluk 70 yemekten sonra bir uyku çöküyor yarebbim şeker normal. yaşlılıktan çöküyodur. yaşlıların kanı midesine daha hızlı iniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Esh said: şeker normal. yaşlılıktan çöküyodur. yaşlıların kanı midesine daha hızlı iniyo. İyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 miyaw33 said: kamillosen konzentra 1 litresi 55 Euro imiş, günlük kullanım dozu nedir bunun. 100ml 16 Euro. eve gidince bakayim on gun gunde bes ml idi yanlis hatirlamiyosam. elli ya da yuz ml yeter yani. 3ml de olabilir ama iste bakmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 gunde 3 kere 100 ml ilik suya 5 ml damlatarak iciyosun ac karna, en az yarim saat de yemek yemiyosun sonra. tahminim yuz ml bitirmen yeter hatta fazla bile. ben iki tane 30 mllik sise bitirmistim canavar olmustum ama oncesinde de bi hafta patates olayina girmistim. papatya biteli nerdeyse bi sene olcak hic nexium baslamadim, gaviscon da max 4 5 sise bitirmisimdir. normalde haftada bi sise deviriyodum ha bu patateste ictikten sonra bi on dakka uzanirsaniz daha hos olur etki, papatyada oyle mi bilmiyorum ama ben oyle yaptimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 pek de normal değil abi 80-70 doktor hipoglisemiden bahsetmedi mi, tatlı/meyve yemeden kalkma bence öğünlerinden. yanında da çikolata falan taşı her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar