Horrible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bende nescafe 3 in 1 i tavsiye eder m süfer bişe ama çıklaı 3 yıl olmuo muu???[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 -x^2=y x^2=y paticiğin mantığı budur :) konu ile ilgili güzeldir 3ü bi arada ama ben az daha şeker katıyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Valla su ısıtıcısını pc nin yanına aldım 3ü 1 arada paketlerinide kupalar küçük geliyo şöle büyük bira bardağınamı yapsak :D Postla ilgili olarak evet arama yaptım yapmasam bazı salo lar atlıcak yok aramaya inanmak yok zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Çok içincede baş ağrısı yapıyo dikkat edersen konu 2 yıl önce açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Dorsia, 25 Aralık 2004 19:21 tarihinde demiş ki: 3ü 1 arada dan 2 tanesini bir kupaya koyun başka türlü güzel olmuyor... arkadaşımda bunu tavsiye etmişti ama denemedim bayar diye düşünüyorum.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar