Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nescafe 3'ü birarada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Denediniz mi bilmiyorum ama tavsiye ediyorum.
Kısaca açıklayayım kendi özel nescafelerini+kremayı(tavsiye etmem ama..)+biraz da şekeri karıştırmışlar.Bayağıda güzel oluş

Tavsiye ediyorum reklam dğeil bunu söyliyim bi de eğer benim gibi şeker manyağı iseniz nescafenize yine normal miktarda şekerinizi atın çünkü bu şeker etkilemiyor:)[hline]You will find adventure
or adventure will find you

[Bu mesaj raistlinn tarafından 15 Şubat 2002 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Nescafe'yi de yillardir icerim ama, bence gercek kahve tadini aLmak istiyorsan Jacobs Monarch'dan $a$miyacaksin.

*bardagindan bir yudum daha alir*
...reklamlar bitti...[hline]

Mesaj tarihi:
Ofkors
ama abi uğraşılmıyo her zaman sütle ya oyüzden kremayıda bulundurmak lazım tabi kremada yoksa zaten hiç uğraşma
nescafe 3ü bir arada al hayatın tadını çıkart
Mesaj tarihi:
yaw al hayatın tadını çıkart fln demişsin de reklam gibi olmuş onu dedim ama şimdi çıkıp da yok para almıyom walla fln deme sakın komaya girerim burda :-)
Mesaj tarihi:
Kahve yaramaz... Var mı Çaykur'un Filiz çayı gibisi? İçine biraz da kokulu Tomurcuk koyacaksın. Misler gibi...

*çaydanlığa çay koyar*[hline]And içtim Türk Dilini doğru kullanmaya ve kullandırtmaya. :)
Drachenfels
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok leziz ama şöyle bişi var nescafe gold + nescafe süt tozu + şekerle ben bu tada ulaşamıyorum yani bunlar içine tadlandırıcı fln koyuyolar herhalde kahveyle alakası yok gibi geliyor :D
Mesaj tarihi:
topice tıklayınca imzada resimleri görünce bir afalladım tarihe bakana kadar kafayı yiyordum :D
la post kasmak için uplamayın ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
xharloan

Mesaj tarihi:
Yeni konu açsalar arama dersiniz. Eskileri uplasalar post kasıyo dersiniz ben anlamadım daha tam olarak paticiğin mantığını :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Hergece 3 kişi 2 şer bardak içiyoruz pratik.
Bi gece uyutmadı beni sabahın 9 ' unda uyuyabilmiştim.
tiryakilik yarattı.[signature][hline]- Kuzu
- O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
  • Yeni Oluştur...