RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Denediniz mi bilmiyorum ama tavsiye ediyorum. Kısaca açıklayayım kendi özel nescafelerini+kremayı(tavsiye etmem ama..)+biraz da şekeri karıştırmışlar.Bayağıda güzel oluş Tavsiye ediyorum reklam dğeil bunu söyliyim bi de eğer benim gibi şeker manyağı iseniz nescafenize yine normal miktarda şekerinizi atın çünkü bu şeker etkilemiyor:)[hline]You will find adventure or adventure will find you[Bu mesaj raistlinn tarafından 15 Şubat 2002 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 ben de ederim tawsiye.. denedim güsel olmuş.. ama neskayfesi bol seven ya da kremasız sevene yaramaz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Nescafe'yi de yillardir icerim ama, bence gercek kahve tadini aLmak istiyorsan Jacobs Monarch'dan $a$miyacaksin. *bardagindan bir yudum daha alir*...reklamlar bitti...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Evet bende içiyorum o üçlü pakettden baya güzel ama ben krema olayını tutmuyorum süt le daha güzel oluyo Sütlü nescafe Gold allahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Gerçekten de sütle daha güzel oluyor hem krema da bayağı zararlı yapay olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Ofkors ama abi uğraşılmıyo her zaman sütle ya oyüzden kremayıda bulundurmak lazım tabi kremada yoksa zaten hiç uğraşma nescafe 3ü bir arada al hayatın tadını çıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 kaç para veriolar adam başı? kârlı bi işe benziyo bu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Ne parası ? He raist istde paketi kaç para onun merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Nescafe severim 3u bır aradayı tavsıye de ederim[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 yaw al hayatın tadını çıkart fln demişsin de reklam gibi olmuş onu dedim ama şimdi çıkıp da yok para almıyom walla fln deme sakın komaya girerim burda :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 said: Diablo, 15 Şubat 2002 16:54 tarihinde demiş ki: Nescafe severim 3u bır aradayı tavsıye de ederim[hline]DÍàBLô eksik olmu$ ben tamamliyim post kasarim caktirmam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 demek ki çaktırmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 evet, o da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 :)[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 evt evt küzelmiş bente denetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Kahve yaramaz... Var mı Çaykur'un Filiz çayı gibisi? İçine biraz da kokulu Tomurcuk koyacaksın. Misler gibi... *çaydanlığa çay koyar*[hline]And içtim Türk Dilini doğru kullanmaya ve kullandırtmaya. :) Drachenfels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Gerçekten çok leziz ama şöyle bişi var nescafe gold + nescafe süt tozu + şekerle ben bu tada ulaşamıyorum yani bunlar içine tadlandırıcı fln koyuyolar herhalde kahveyle alakası yok gibi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Soguk çay a hıc bı seyı degısmem[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yalnız arada iki yıl var :) ne müthiş dimi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 üzeerinden 3 yıl topikk uplamanın taddını da hiçbişi vermes[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Olsun eskı topıclerde bu sekılde gundeme gelıyo ama uplamamak lazım tabii ki saçma sapan seylerle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 topice tıklayınca imzada resimleri görünce bir afalladım tarihe bakana kadar kafayı yiyordum :D la post kasmak için uplamayın ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hehe o ne öyle yafs * post kasar feyk feyk *[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Yeni konu açsalar arama dersiniz. Eskileri uplasalar post kasıyo dersiniz ben anlamadım daha tam olarak paticiğin mantığını :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hergece 3 kişi 2 şer bardak içiyoruz pratik. Bi gece uyutmadı beni sabahın 9 ' unda uyuyabilmiştim. tiryakilik yarattı.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar