KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 blogda kitap eleştirileri yapan arkadaş gerçekten çok sağlam eleştiriyor. güncel kitapları takip eden arkadaşlara duyurayım. Ferit Derler isimli arkadaş. www.arayis2014.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 https://www.facebook.com/pages/Aray%C4%B1%C5%9F/258644557635221?notif_t=page_invite_accepted şuraya da önerilerinizi bekliyoruz. bu işi ciddi olarak uzun soluklu bir şekilde yapmak istiyoruz. tüm olumlu-olumsuz eleştirilerinize açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 biri sizi o kutuyu kullanmaya mı zorluyor? çok kötü ve inatla tekrar ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o kutuyu sevebilecek bir kitleye hitap eder tarzda yazılar zaten, ben de çok beğenmedim ama bence blog kendine bir takipçi kitlesi edinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eleştirilerinize katılıyorum ama bu kutucan tek başıma benim kararım değil.çoğunluğa uyuyorum. zaten blogdan çıkarttık sizlerin önerilerinizi dinleyerek.ama en azından facebook sayfasında devam ettirmekten yanayız arkadaşlarla. en büyük sıkıntımız espiri konusu. espiri anlayışlarımız çok farklı. aslında ciddi olarak espirilerinizi paylaşabilirseniz kutucana yazarız.belki sizler için de daha az can sıkıcı olur :) edit: ve gerçekten de siyasi-politik espiri olma zorunluluğu yok. ama biz bir şekilde espiri diye politik bir şeyler yazmış şekilde buluyoruz kendimizi. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bu düzeyde olması lazım esprilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kitap eleştirisi için http://www.arayis2014.blogspot.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar