goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 "roket adam" said: Yavaş gelsin bu yasa. Ben hiç ihtimal vermiyorum geçebileceğine. Gündem değiştirme tamamen. KORKMAYIN BEYLER HAK VAR HUKUK VAR BU ÜLKEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://chp2014.tumblr.com/ Çarşamba bilemedin Perşembe geçirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Editor said: Kullanıcı gizliliği ibaresine ters tabiki bu yaptıkları Yani o url blocklamak için paket incelemeleri gereki bütün paketlerimizi görmeleri demek ama şuan yaptıkları URL blocklama sadece DNS üzerinden yapılıo. Anladığın kadarıyla şuan paketleri inceleyebiliyorlar ama henüz blocklama olayını çözememişler paketlerde :D Yok abi paketleri inceleyen. Senin request'in network üzerinde request'lerden çözülüyor. Paket işleri daha sonra... Onu yapan adam (firma) yok henüz TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Arge merkezi cok gelismis telekomun bakmayin oyle badem biyikli gozuktuklerine arkada dubai var salglam yatirim var ama dedigim gibi kullanacak kimse yok suan sistemi yada almis ta olabilirler suan belki kim bilir... Ama altyapisi hazir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Gecti mi simdi bu yasa? "Özel hayatın gizliliğinin ihlali durumlarında internete erişimin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından önlenmesi ile ilgili yasa kabul edildi." http://haber.rotahaber.com/internet-yasasi-kabul-edildi_435032.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bugün görüşülecek diye okumuştum ben ama telefondan tbmm appine baktım bulamadım gündem altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Seni bu kadar ilgilendirdiğine göre yasak birşeyler yapıyorsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 uyku dergisinde çalışıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 beyler oylanıyor yasa trt3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 online suradan izlenebiliyo http://www.chp.org.tr/?page_id=77783 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.tbmm.gov.tr/sirasayi/donem24/yil01/ss524.pdf ctrl+f 85 85. madde civarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lel çocuklar ders çalışmadan cinsel ve şiddet içerikli oyunlar oynuyorlarmış. türk aile yapısına uygun olması için türk arama motorları oluşturulmalıymış. iran vol24342 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Aahahaha. geyiğe bak. BAĞZI kelimeleri yazamıyormuşsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ren said: lel çocuklar ders çalışmadan cinsel ve şiddet içerikli oyunlar oynuyorlarmış. türk aile yapısına uygun olması için türk arama motorları oluşturulmalıymış. iran vol24342 öfff =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 su adamlarin cok hizli bir sekilde temizlenmesi lazim siyasetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 efendim ben bu arada dinliyorum hala ama şu anda görüşülen maddeler, bu torba tasarıya ek konulması istenen muhalefet tarafından gelen maddeler. örneğin iktidarın bilgi istemesini içerik sağlayıcıların mahkemeye başvurabilmesi vs gibi rahatlatıcı şeylerle engellemeye çalışması gibi maddeler. tabi hükümet ve komisyon seriye bağladı. katılmıyoruz sayın başkan. katılmıyoruz sayın başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şiir okunuyor şu anda sadfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 OHA ERDOĞANIN SES KAYDINI MİKROFONA TUTTU ADAM LAPTOPTAN. (habertürk olanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi şiirin arkasından critic geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 aynen hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yusuf halaçoğlu critic attı. 10dk ara verdilerahaahad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ahahahah ciddi crit olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 googlelar falan havada uçuştu lan. hiç alışkın değildim çok garibime gitti. dışarı çıkıyorum ben 4 oturumu kaçırdım wsdfs. youtubea falan düşer izleriz zaten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gg, yasa geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 vpn şart oldu anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar