Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni internet yasakları.

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Editor said:

Kullanıcı gizliliği ibaresine ters tabiki bu yaptıkları

Yani o url blocklamak için paket incelemeleri gereki bütün paketlerimizi görmeleri demek

ama şuan yaptıkları URL blocklama sadece DNS üzerinden yapılıo.

Anladığın kadarıyla şuan paketleri inceleyebiliyorlar ama henüz blocklama olayını çözememişler paketlerde :D

Yok abi paketleri inceleyen. Senin request'in network üzerinde request'lerden çözülüyor.
Paket işleri daha sonra... Onu yapan adam (firma) yok henüz TR'de.
Mesaj tarihi:
Arge merkezi cok gelismis telekomun bakmayin oyle badem biyikli gozuktuklerine arkada dubai var salglam yatirim var ama dedigim gibi kullanacak kimse yok suan sistemi yada almis ta olabilirler suan belki kim bilir... Ama altyapisi hazir
Mesaj tarihi:
Gecti mi simdi bu yasa?

"Özel hayatın gizliliğinin ihlali durumlarında internete erişimin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından önlenmesi ile ilgili yasa kabul edildi."

http://haber.rotahaber.com/internet-yasasi-kabul-edildi_435032.html
Mesaj tarihi:
lel

çocuklar ders çalışmadan cinsel ve şiddet içerikli oyunlar oynuyorlarmış. türk aile yapısına uygun olması için türk arama motorları oluşturulmalıymış.

iran vol24342
Mesaj tarihi:
Ren said:

lel

çocuklar ders çalışmadan cinsel ve şiddet içerikli oyunlar oynuyorlarmış. türk aile yapısına uygun olması için türk arama motorları oluşturulmalıymış.

iran vol24342

öfff =/
Mesaj tarihi:
efendim ben bu arada dinliyorum hala ama şu anda görüşülen maddeler, bu torba tasarıya ek konulması istenen muhalefet tarafından gelen maddeler.

örneğin iktidarın bilgi istemesini içerik sağlayıcıların mahkemeye başvurabilmesi vs gibi rahatlatıcı şeylerle engellemeye çalışması gibi maddeler.

tabi hükümet ve komisyon seriye bağladı.

katılmıyoruz sayın başkan. katılmıyoruz sayın başkan.
Mesaj tarihi:
googlelar falan havada uçuştu lan. hiç alışkın değildim çok garibime gitti. dışarı çıkıyorum ben 4 oturumu kaçırdım wsdfs.

youtubea falan düşer izleriz zaten sonra.
  • Yeni Oluştur...